lostyazilim

Themeforest Ocak 2014 ün Ücretsiz Php Portfolio Teması

18 Mesajlar 2.411 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

GokturkEnez55 GokturkEnez55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Themeforest her ay olduğu gibi ücretsiz tema ve grafik dosyaları dağıtmaya devam ediyor ! Ocak 2014 Themeforest ücretsiz teması, modern ve sade yapıya sahip ücretsiz php portfolio teması. Web tasarımcı ve grafik tasarımcılarının referanslarını sergileyebileceği, 3 renk seçeneği ve 2 adet sayfa yapısına sahip olan bir tema. Renkler; Petrol, Silver ve Deep Red olarak adlandırılmış 3 farklı tonda güzel seçenekler ve sayfa yapıları ise Multi-Page ve Single-Page versiyon olarak geçmekte. İçinde psd dosyalarıda var, bunun sayesinde kolayca kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Temayı indirmek için yapmanız gereken tek şey aşağıda ki adrese gidip, üye girişi yaptıktan sonra temanın sağ tarafında bulunan yeşil kutucuktaki Download it for Free yazısına tıklamak.

Themeforest Ocak 2014 Ücretsiz Teması

Bilgi paylaştıkça çoğalır diyerekten, kaynak göstererek paylaşım ve yorumlarınızı bekliyorum..

Kaynak: Bityavrusu.com

wmaraci
reklam

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Yeni üyelik almışsın herhalde veya isim değiştirdin değil mi hocam :) Teşekkürler paylaşım için bide :)

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Yeni üyelik almışsın herhalde veya isim değiştirdin değil mi hocam :) Teşekkürler paylaşım için bide :)

Moderatör bey amca üslubumu beğenmemiş,banlamış :D Bilemedik ki adamın başbakan kadar egosu olduğunu :D Hakarette etmedim birşeyde adamcağıza :D

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Göktürk Enez adlı üyeden alıntı

Moderatör bey amca üslubumu beğenmemiş,banlamış :D Bilemedik ki adamın başbakan kadar egosu olduğunu :D Hakarette etmedim birşeyde adamcağıza :D

Hasta hasta iyi güldürdün beni :D ahah :D ee şimdi de gene aynısını yapıyorsun :D
GokturkEnez55

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Hoşgeldiniz
Paylaşım için teşekkür ederim
GokturkEnez55

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Hasta hasta iyi güldürdün beni :D ahah :D ee şimdi de gene aynısını yapıyorsun :D

Resmiyet olmayan bir yerde, resmi gibi davranmak saçma geliyor. O adamın benim hayatımda bir kıdemi yok, iş yerinde benim üstüm değil bir şey değil :D Kendimi neden kasıyım ki ben interneti stres atmak için kullanıyorum. Forumda düzeni sağlayacağım diye ego kasanlara abi ayağı mı yapayım :D

Ek Olarak:

ermaneray adlı üyeden alıntı

Hoşgeldiniz
Paylaşım için teşekkür ederim

Teşekkürler, umarım faydalanırsınız

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Göktürk Enez adlı üyeden alıntı

Resmiyet olmayan bir yerde, resmi gibi davranmak saçma geliyor. O adamın benim hayatımda bir kıdemi yok, iş yerinde benim üstüm değil bir şey değil :D Kendimi neden kasıyım ki ben interneti stres atmak için kullanıyorum. Forumda düzeni sağlayacağım diye ego kasanlara abi ayağı mı yapayım :D

Ek Olarak:

Teşekkürler, umarım faydalanırsınız

Hala devam ediyorsun rencide edecek laflara ama :D hiç mi wmaracini sahiplenmiyorsun? Ben şahsen bazı yanlışlar düzensizlikler görünce müdahele etmeye çalışıyorum forum daha iyi olsun diye tabi ben senin hangi moderatörle nasıl bir diyaloğa girdiğini bilemem :D

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Hala devam ediyorsun rencide edecek laflara ama :D hiç mi wmaracini sahiplenmiyorsun? Ben şahsen bazı yanlışlar düzensizlikler görünce müdahele etmeye çalışıyorum forum daha iyi olsun diye tabi ben senin hangi moderatörle nasıl bir diyaloğa girdiğini bilemem :D

Muhabbet şuydu:

--- Adlı Üyeden Alıntı
Daha önce sizi bunu konuda uyarmıştım. Uyarıya rağmen tekrar ettiğiniz için 1 ay uzaklaştırma vermem gerekiyor ancak son kez olmak üzere uyarıyorum. Tekrarı halinde uzaklaştırma dahi almadan üyeliğinizi durdurmak zorunda kalacağım.

E-ticaret bölümü dışındaki tüm kategoriler bilgi paylaşımı içindir. E-ticaret ile alakalı konularımızı sadece e-ticaret bölümü içerisine açalım lütfen.

%100 Anahtar Kelime Bazlı Organik Hit Satışı adlı konunuzu uygun olan e-ticaret kategorisine taşıdım.

İyi forumlar.
Bityavrusu Adlı Üyeden Alıntı
Daha önce bundan uyarı aldıgımı hatırlamıyorum ?
Bu daha kötü. Uyarımızı resmen takmadığınız anlamına geliyor.

http://prntscr.com/2bvw0y
Allah allah cidden hiç öyle bir mesaj hatırlamıyorum
Kusura bakmayın haklısınız, yanlış yere açtığımı bende geç farkettim, takmama falan söz konusu değil sakın ol. İş yorgunluguna ver

Hayırdır? Karşında mahalle arkadaşın mı var?
Hayırdır başbakan mısın ?

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Bundan sonra da ceza aldın :D yorum yapmayayım ben bu konuda. Sağlık olsun seni tekrar aramızda görmekten memnun oldum deyip konuyu kapatırsam konuyu kapattığımın farkına varmadan muhabbet kesilir mi sence :D

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Bundan sonra da ceza aldın :D yorum yapmayayım ben bu konuda. Sağlık olsun seni tekrar aramızda görmekten memnun oldum deyip konuyu kapatırsam konuyu kapattığımın farkına varmadan muhabbet kesilir mi sence :D

HAHAH Yorumları editleyelim :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al