Kansiper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle durumumu belirteyim lise 3 gidiyorum ve webtasarım bölümü okuyorum bi kaç defa gelecekteki mesleklerle alakalı makale okudum bu durumlar beni korkutuyor ... şuan bana göre bi lise 3 öğrencisine göre cok iyi denilenilcek bir noktadayım diye düşünüyorum ama forumlara bakınca benden dahada profesyonelleri oldugunu görüyorum ve bunlar 20-21 yaşlarında oluyo genellikle. acaba ben kendimi ne kadar daha geliştire bilirim okuldan mezun oldugum zaman bilgisayar mühendisligini okusam boşta mı kalırım aklımda binlerce soru var yardımcı olursanız sevinirim.. :confused::confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
en düşüğü kendine web tasarım sitesi açarsın oradan web tasarım yaparak para kazanabilirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam her zaman birileri senden bir adım önde olacak böyle bir kıyasa girmene gerek yok. sen kendi alanında kendini geliştirmek için uğrasmaya devam etmelisin. Ama bilgisayar alanında tabiki rekabet çok fazla
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kardeşim kendini geliştirmenin yaşı yoktur. Daha lise aşamasındasın, korkman için bir neden yok. Eğer gerçekten yapmak istediğin iş bu ise, kendini geliştireceksin. Bu alan da teknik bilginin yanında hayal gücü ve yeniliklere açıklık gibi konular da ön plandadır. Kendine güven ve gelişime devam et.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
matematiğin iyimi ? iyi ise iyi bir programcı olursun iyi programcı + mühendis sen aç kalmazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
geliştirme konusunda bi kısıtlama yapıp yapmamak senin elinde sen ben yapıcam dersen yaparsın gidebileceğin gelişebilceğin kadar gelişebilirsin bilgisayar mühendisliği okuyup o işide iyi derece yaparsan neden boş kalasın özetle herşey senin elinde...