srhtycl adlı üyeden alıntı

Scriptin geliştirilip dağıtılabileceğini zaten konumda belirtmiştim.7 yıllık bir scriptin hiçbir fonksiyonları çalışmıyorken ben,çalışan kötüde olsa idare eden bir script haline getirip geliştirilmesi için yayına sürdüm.Fakat görülüyor ki eski versiyonunda bile Türkçe karakter hataları yokken hemen hemen tüm sorunların bu versiyonda da devam ediyor olması.Sadece header kısmı değişmiş gibime geldi :)

"direk yönetici yetkilerine sahip olabilecek şekilde kodlamalar vardı." yorumunuza kesinlikle katılmadığımı belirtmek istiyorum. v5 de birçok sistem açığını kapattık.Sadece konu başlıklarında tırnak işaretinin kullanımıyla ilgili bir sorunumuz vardı.

Düzenleme: An itibari ile tırnak sorununu dahi çözmüş bulunmaktayım son açıkları kapatıp,çok kısa bir zaman sonra yayına süreceğim.



Merhaba,
Görünüm olarak header dışında düzenleme yapmadım,türkçe karakter sorunu doğru,başlık açtığımız zaman "/" şeklinde ekleme yapıyordu,ne yaptıysam çözemedim sen çözdüysen ne hoş.


BRHMCR adlı üyeden alıntı

cok isime yarayacak demistim. script iyice bozulmus. yukleyip bosuna zahmet bile etmeyin.

-1


Merhaba,

demo'da da görüldüğü üzere script'e sorun yok.Başka bir arkadaş isteği için ona özel upload ettim daha sonra paylaşmaya karar verdim.Sitenin ftp üzerinden direkt olarak dosyalarını paylaşıyorum.Düzgün kurulum yapamamış olabilirsiniz.

Sorununuzu yazın çözüm bulalım.Boşuna karalama yapmayın,diğer arkadaşlara da mani olmayın.