-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
işadamı
-
-
Ad Soyad
K** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam herkesin görüşü kendinde saklı kalsın siz burada "hepsi sözleşmeli müslüman" derseniz bütün müslümanları kastetmiş oluyorsunuz ve saçma konuşuyorsunuz
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu güncelliğini yitirmiştir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Din Üzerin'den Konu Yorumu Şahsen Tamimiyle Site Kurallarına Aykırı Bir durum Herkez Neyin Haram Neyin Helal Olduğı Çok İyi Biliyor Bu Yorumun veya İfade etme Anlaşıyın Yanlış Bizi İlgilendirmez Sonuç Olarak Her Koyun Kendi Bacağın'dan Asılır Oyüzden Böyle Konuları Gördüğümde Şahsen sinirlerimi bozuyor Dini Karıstırmadan Yorum Yapsan daha Mantıklı ve Özveriş'li Olur burası Dini Platforum değil sayın değerli üye.
AresMaster.NeT / Eleştirmenliğe İlk Adım
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Youtube da video sahiplerinin haklarına saygı duyulması gerek ve senin kazandığın yüzlerce lira aslında onun olması gerekirken sen aldığın için (dini mesaj geliyor çekemeyen okumasın parantez sonrasını) kul hakkına giriyorsun. Tabi konu başlığında odun tabiri kullanılmasa da olurdu, dikkati gene çekebilirdin başka başlıklarla da. Ancak kul hakkı gibi ( gene dini mesaj) hz Allah'ın affetmediği bir günahı sürekli yapmaya devam edersen evet büyük sorundur kişiye iman açısından zarar verebilir.
Hee bir de kendini bilmez "bütün müslümanları görüyoruz, hepsi sözleşmeli müslüman" gibi genelleme yaparak ne kadar güzel konuşma üslubuna sahip olduğunu gösterdi. Sırf o lafından veya düşüncenden ötürü bile tövbe edilmesi gerekir. Bil meydandakilerin dışında da milyonlarca müslüman var. Hayırlı akşamlar herkese.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
işadamı
-
-
Ad Soyad
K** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı kişilerin ağzına yapışmış dini karıştırmayın dini karıştırmayın deyip duruyor müslüman adam her işine dini karıştırırır bunu cekememezlik değil hoşgörülü olarak bakacaksın.Eğer ki ben senin dinine sayğı duyoyorsam ben her işime elverdigince dinimi karıştırırım ve her işe "Bismillah" la başlarım.
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik ve Bilgisayar okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Konunu okudum müslümanlığı azda olsa bilen biri bunu yapmaz, gel gelelim video sahibi videoyu şikayet ederek bunu durdura bilir isterse ileriyede gidebilir. Yani dinle bu konuyu keşke birbirine bağlamasaydınız.
Saygılarımla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nedemek İstediğimi Hala Anlamamayı Tenezül edensiz Hoşgörü Kavramın'dan Bahsetmesi İlginç Siz Bazı şeylerin Hoşgörü ile karşıladığınızı sanıyorsanız bu baslık ve konu içerisinde'ki yorumuzla Tamamiyle Batırıyorsunuz sizin Düşünme ve Hoşgörü Yapınız Sanırım Alt Sınırlar'da nediyeyim Bize'de susup Gülmek Düşer.
İyi Geceler.
AresMaster.NeT / Eleştirmenliğe İlk Adım