keremsamet adlı üyeden alıntı

Herkesin seo bilgisi yok, öyle üçkağıtları var ki etiketlere öyle optimizasyon yapıyorlar ki o botlarla, inanın orjinal videonun gösterimini katlayacak gösterim sayılarına ulaşıyorlar. Dediğim gibi 1 yıldır bu konuyu araştırıyorum. Ve telif bildirimine gerek kalmadan kişilerin kendi vicdanlarında muhasebe yapmaları gerekiyor. Din vicdanı bağlar. Bu sebeple bu konuyu bağlayacak tek etken de böyle bir girişti.

Konuyu ve diğer yorumları da okuduğunuzda bunun hırsızlık ötesi bir gelir elde etme konusu olduğunu göreceksiniz.

Dolaylı zararı da şu, orjinal içerik üretmeye kalkacak kişilerin de şevki kırılıyor. Çünkü adam kopya içerik araştırana kadar içerik üretecek ama sürekli kopyalandığı için telif göndermekten vakit bulamıyor.

Bunun gibi çok detaylı konulara ve kişilere şahit olduğum için bu konuyu açma gereği duydum.

Merhaba

katılıyorum size yanlış anlaşılmak istemem, benim hakkımıda yiyorlar aradığım video ney, karşılaştığım video ney! Böyle zamanlarda şikayet butonu en yararlısı. Konuyu baştan sona okudum ancak tek sizin konunuz bu olanları durduramaz ki.

Saygılarımla...