bende detaylı bilgi almak istiyorum.. ayrıca tık başına ne veriyorsunuz ? site adresiniz nedir, not reklamlarda erotik veya adult içerikli reklam varsa ben hiç sormamış olayım
hocam konu başlığına bakarsanız bu soruların hiçbirisine cevap kalmaz. adsense reklamları diyoruz, yani az çok biliyosunuzdur nasıl işlediklerini :)
Pm please
site adresinizi ve istediğiniz reklam boyutlarını gönderirseniz kodları göndereyim.
Güvenilir değil burada haksızlık söz konusu ayrıca para ödemesi alamasak suç duyurusunda da bulunamayız yasal bir şey değil güven meselesi.
bu mesajda birden çok argüman var:
1- güvenilir değil: daha karşında kim var bunlar kim bilmeden peşin yargıda bulunmamak lazım
2- haksızlık: neye karşı kime karşı haksızlık?
peki bu işten sizin nasıl karınız olacak ve ödemeleri siz mi yapacaksınız? Biraz daha açıklama yazarsanız daha faydalı olacaktır.
bizim karımızı değil kendi karınızı düşünün. bu binayı yapan müteahhit şu kadar kazanıyordur vay arkadaş hesabından ziyade, ben ne kadar kazanırım kısmını sorgularsanız daha iyi olur.
ama yine de tam cevap vereyim. adwords certified partner ile çalışanlar bilir, komisyonlarını google dan alırlar. aynen bu sistemde de, biz sizin gelirinizden almıyoruz, google dan alıyoruz kendi payımızı.
Ek Olarak: firmayız, yerimiz, adresimiz telefonumuz belli. çay içmeye de bekleriz her zaman.
Ödemeler nasıl olacak internette hiç güven olmaz ya şöyle 5 10 milyar ayda kazanılsa para bu akla şeytan girer ödemeyi yapacağınıza dair garantiniz varmı.