lostyazilim

Bu İşlerden Korkmuyor Değilim

31 Mesajlar 4.090 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Bilgisayar alanında boşta kalma ihtimali artık yüksek. Boşta olmayan bölüm şu anda Yazılım mühendistliği olarak görünüyor. Burayı okuyabiliyorsan okumalısın. Hem kendini geliştirebileceğin alan hemde boşta kalmayacağın alandır.

wmaraci
reklam

Kansiper Kansiper Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle herkese yardımları ve tavsiyeleri için teşekkürler ve bu konu altındaki yorumları okurken bile karamsarlaşıyorum bi noktada aydınlanmayın düşünürken dahada kötüsü oldu :(

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

MehmetCevat adlı üyeden alıntı

matematiğin iyimi ? iyi ise iyi bir programcı olursun iyi programcı + mühendis sen aç kalmazsın.

bende bunu anlamıyorum arkadaş matematiğin iyiliği kötülüğü ile ne alakası var matematiği sevmem ben ama çok iyi bir programcı yazılımcı olurum.

MehmetCevat MehmetCevat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

Modesly adlı üyeden alıntı

bende bunu anlamıyorum arkadaş matematiğin iyiliği kötülüğü ile ne alakası var matematiği sevmem ben ama çok iyi bir programcı yazılımcı olurum.

olduğunu sanarsın geçen günlerde ne kadar geri kaldığını anlarsın. bende böyle düşünüyordum ama matematik olmadan yani matematiği anlamadan programcı olmazsın :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

olduğunu sanarsın geçen günlerde ne kadar geri kaldığını anlarsın. bende böyle düşünüyordum ama matematik olmadan yani matematiği anlamadan programcı olmazsın :)

şöyle bir şey söyliyeyim o zaman sana. meslek lisesi mezunuyum bende ne matematik ne geometri ne fizik gördüm lise 2 den beri ve bu meslek liselerinden çok güzel programcılar çıkıyor. önemli olan kafa yormak çabalamak ve başarmak

• Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

şöyle bir şey söyliyeyim o zaman sana. meslek lisesi mezunuyum bende ne matematik ne geometri ne fizik gördüm lise 2 den beri ve bu meslek liselerinden çok güzel programcılar çıkıyor. önemli olan kafa yormak çabalamak ve başarmak

çıktığını sanıyorsun :) matematiği iyi olmayan algoritma geliştiremez. bu konuyu seninle tartışacak değilim zamanla sende anlarsın ve bu arada matematik dediğin lisedeki dersler değildir :)

Kansiper Kansiper Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

hocam bende meslek lisesinden devam edicektim matematikten dolayı teknik liseye yonlendirdiler

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

çıktığını sanıyorsun :) matematiği iyi olmayan algoritma geliştiremez. bu konuyu seninle tartışacak değilim zamanla sende anlarsın ve bu arada matematik dediğin lisedeki dersler değildir :)

alt yapı olucak ki matematik bilesin örnek vericek olursam ben sana http://myfuturelover.org/ bunu yapan çok yakın bir arkadaşım ve meslek lisesi mezun matematikten nefret eden adam.

mexev9 mexev9 PDR Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Rehber Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1133
  • Beğeniler 447 / 171
  • Ticaret 20, (%100)
hocam bilgisayar bölümünü bitir,olmadı mesleki eğitim kurslarında hocalık yaparsın.Bilgisayar bölümünü mezunu boş kalır mı yav bu teknoloji çağında :D

• Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

alt yapı olucak ki matematik bilesin örnek vericek olursam ben sana http://myfuturelover.org/ bunu yapan çok yakın bir arkadaşım ve meslek lisesi mezun matematikten nefret eden adam.

yanlız çok büyük bir şey değil bu :) nese cidden tarışacak değilim zamanla anlarsınız ne demek istediğimi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al