Free surumunde 5 mi 10 tane mi ne gosteriyor. Link olmasina ragmen link kaldirildi diyo, bakiyorum li k duruyo :) ilginc bu backlink analizlerini hangi kafayla yapiyolarsa artik :)
Ranksignal bulmuyi bile linklerimi :) hosuma giden monitorbacklinks var tavsiye ederim. Kesinlikle deneyin. Sana yeni backlink buldigunda yada kaldirildiginda mail atio sevdim yani. Bakiyorum 48 yane gosteriyor 44 tane class c tipinde backlink... Cok ozellikli. Ama bu sitelerde anlamadigim var oldugu halde kaldirilmis diyor bir cohunda...
Ranksignal bulmuyi bile linklerimi :) hosuma giden monitorbacklinks var tavsiye ederim. Kesinlikle deneyin. Sana yeni backlink buldigunda yada kaldirildiginda mail atio sevdim yani. Bakiyorum 48 yane gosteriyor 44 tane class c tipinde backlink... Cok ozellikli. Ama bu sitelerde anlamadigim var oldugu halde kaldirilmis diyor bir cohunda...
Monitör backlinks te 700 kusur bulmuştu hocam.Birden fazla backlink checker aracına sorgulattık en sağlıklı görüntüyü ahrefs verdi ama oda yetersiz malesef.
Doğal olarakta bizde üyelik uzatmadık.