-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Yaşadığım şehre yani Fethiye 'ye ait bir internet üzerinden basit bir radyo açmayı düşünüyorum. Telif hakkı açısından bir sıkıntı çıkarır mı ? Yoksa illa ki izin mi almak gerekiyor ?
Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tabikide uzun vadede yayın yapmak istiyorsan muyap dan telif hakkında izin alman gerekiyor belirli ücretleri var internette daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ebagcuvan adlı üyeden alıntı
Tabikide uzun vadede yayın yapmak istiyorsan muyap dan telif hakkında izin alman gerekiyor belirli ücretleri var internette daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin
Tamam teşekkür ederim. Sorumun yanıtını buldum. Konu kilitlenebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam ben 4 sene önce bir müşterime radyo kurmuştum adam hala yayın yapıyo ortalama 1k online var nerdeyse sitede günlük adam telif hakkı diye birşey yapmıyor hepsi kaçak fakat hiç bir şey olmadı. internette yakalanman zor diyebilirim. fakat emeğinle kazanmak istiyorsan telif haklarını satın al bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
meehmetcanhoroz adlı üyeden alıntı
hocam ben 4 sene önce bir müşterime radyo kurmuştum adam hala yayın yapıyo ortalama 1k online var nerdeyse sitede günlük adam telif hakkı diye birşey yapmıyor hepsi kaçak fakat hiç bir şey olmadı. internette yakalanman zor diyebilirim. fakat emeğinle kazanmak istiyorsan telif haklarını satın al bence.
siteyi gönderebilir misiniz ? Açacagım radyo nun tanıtımı için önemli