evet mesela bloğunda olduğu gibi gündem android oyun ws gibi kategori ve içerikler
Onlar benim alternatif kategorilerim. Ben zaten yükselmek istediğim kelimede ve kendim için olması gereken en iyi derece hite sahibim. Neyin hatası bu :)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Mantık hatası başta şeker yersen şekeriniz yükselmez. Şeker yükselmesinin diğer anlamı şeker hastalığıdır. O da şeker yemekten olmaz.Gelelim site başlığı ve içeriğine. Yine mantık hatası var. Web Master başlığı olabilir sen buna yemek tarifi yazabilirsin. Zaten böyle uyumlu site bulmak nerdeyse imkansız. Google açısından hiçbir zararı yok.
Şu şeker konusunda söylediklerinle dalga geçebilirdimde neyse :) "Ben zaten kesinlikle uyumlu olmalı" "başlığınız neyse ona göre içerik girin" gibi bir tabirde bulunmadım. Sadece başlığınız ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemez iseniz sitenize yapılan seo çalışmalarının bir faydası olmayacağını belirttim. Ayrıca google'yönünden zarar olur demiyorum "seo" yönünden zararı olur diyorum.
sağlam kaynakları okumadan makale yazmamalısın kendin doğru bilgiye ulaşmadan başkalarına bilgi vermeye çalışman iyi niyetli de olsa sektörü bilgisiz insanlarla doldurur.
Eklemek istediğiniz ve ya "Şurada yanlış bilgi vermişsin" dediğiniz yer var ise yorumlarınız sayesinde düzeltmek isterim.
yazdım makalenin sonuna.