Hocam, sunu diyim ilk sayfa olayini ilk basta unutun... Sizin icin bu yuruyerek il degistirmek kadr zor ! Artik pzgunlukte rafa kalkti sanki. Google kafasina gore takiliyor. Sitenin keywordlarini iyi sec.

Bir teknoloji, seo, wp, webmaster sitelerinin rakip sayisi inanilmaz cok... Sen 2 aylik bir siteden bahsediyorsun. Benim sitem soru-cevap sitesi.

1 ay sonunda 1 k hite ulasti !!! Bu tesadufmu hayir hem rakip sayim az, hemde insanlarin googlede aradigi gibi tutle icerk vs. Var.


Sen googlden hit gelmesini istiyorsan az dusun insanlar nasil ariyor ne ariyor ona gore etiket ekle, emin ol eger arama kelime tipi ne kadar sitende titlende coksa sitene gelende o kadar...

Bu sayede bugun su ana kadar 900 tekil var sitemde, bunlarin %84.01 i googleden gelmis. Buda insanlarin aradigi tipin direk sitemde olmasi ile dogru orantili.

Ornegin. Wp temasi arayan biri nasil arar bi dusun. Yada pingleme.

Wp sitemi nasil pinglerim, nasil ping yaparim, worspress ping liste, wordpress otomatik ping gibi etiketler insanlarin aradigi gibi. Basliksa worspress de nasil ping yapariz. Umarim olayi anlamissindir. Asil seo budur bir anlamda. Googlede nasil yer edinmek istiyorsan insanlar ne dusunur onu dusun. Bu tur baslik ve etiketlerin hepsi ozgunluktur....