-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik/matbaa/php
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar subdomain ile seo ilişkisi hakkında bilgi paylaşabilecek olanlardan fikirler bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi savaş - cephe olarak düşünelim. Bence mantık şu ( bence ) ;
- Subdomain oluşturman durumunda arama motorları subdomaini sadece 1 site olarak göreceği için herhangi bir şekilde örneğin php.zimbirti.com 'a makale yazmadığında senin siten Google için php cephesinden düşüş gösterecek.
- Subdomain oluşturmadan zimbirti.com/php yaparsan örneğin , tut ki başka kategorilere makale yazdın ( ben blog mantığı ile düşünüyorum ) php kısmına yazmadın Google amca sitene baktığında " yaov phpye yazmıyor ama şu kısımlara yazmış , phpye de yazsa iyi site aslında " diyiverecek.
Yapılan olayın aktif olarak devam etmesi çok önemli. Aktif olacaksa subdomain iyidir , yok ben öylesine takılıyorum ne idiğüm belli değil diyorsan da ( yani hangi kategoride yazacağın belli olmazsa da ) subdomain uygulamadan tek cepheden güçlü olarak ilerle diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
arama motoru optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir de şöyle düşün hocam.
pr4 bir domainin var. subdomain açtın . direk pr4 mü açılıyor. hayır..
bir çok yere sıfırdan kayıt olman gerek. Eğer seosunu iyi yaparsan sağlam yerlere getirebilirsin. subdomaini normal domain gibi olmasa da aynı ayarda diyebiliriz. ben çok site biliyorum . Adam sitesinin altına subdomain olarak forum açmış.
forum.xxx.com şeklinde ve xxx diye arattığında subdomain üstte ana site altta çıkıyor. Nedeni de aldığı hitler .
Peki eksileri neler aynı ip olduğu için ana domaine yararı da biraz daha az oluyor. Çok vaktim olmadığı için uzun uzadıya yazamıyorum ama kesinlikle subdomain olmasının zararı veya çok fazla yararı yok . iş özgünlükte seoyu iyi yapmakta...
r10 - kenanagkurt | EmirWebTasarim.com
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Subdomain yeni siteler için tavsiye eder misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bizim ülkemizde her şey seo ile ilişkilendirilmeye başlandı. Ben açıkçası aralarında hiçbir ilişki göremiyorum. Sitenin geliştirilmesi, ziyaretçiye kolaylık sağlaması açısından kullanılabilir. Ama seo ile ilgili ben bir ilişki kuramıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
arama motoru optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Hocam bizim ülkemizde her şey seo ile ilişkilendirilmeye başlandı. Ben açıkçası aralarında hiçbir ilişki göremiyorum. Sitenin geliştirilmesi, ziyaretçiye kolaylık sağlaması açısından kullanılabilir. Ama seo ile ilgili ben bir ilişki kuramıyorum.
işte bu ilişkinin adına seo diyoruz. Ama bizde seo deyince backlink alma hit alma işin maddiyatı düşünülüyor. O yüzden sitelerimiz belli bir yerden sonra çakılıyor.
Kaliteli site + kaliteli işçillik = Seo = Bol ziyaretçi
bizde
backlink al + link çak + yazıları spin ettir :) seo
2 kişi bu mesajı beğendi.
r10 - kenanagkurt | EmirWebTasarim.com