onurkoseler adlı üyeden alıntı

Aga siz ya anlamak istemiyorsunuz yada anlamıyorsunuz. Google'ın TR'de şubesi yok sadece TR yazılımı var! Yandex'in TR Sponsorluğuyla ülkemiz de Şirketleri & Şubeleri var sokun şunu artık kafanıza yau!

+ Şunu da belirtmeden duramayacağım; Google'ın hisselerini satın alabilmemiz için TÜRKİYE'nin işçi oranlarının yüksek olması ve neredeyse herkesin durumunun iyi olması gerekiyor ki o da mümkün değil ali ağaoğlunun bile bütün servetiyle alınacak bir hisse söz konusu burada. Yandex ise en az 2 senelik geçmişiyle asgari ücretle 3 4 programcı tutup kodlandırılmış bir tarayıcı ve açığı da çok neredeyse bütün özellikler google'dan özenilerek yapılmış bir sistem yandex'in şirketi ülkemiz de var diye bir tapmadığınız kaldı yeter! Çok beğenmiyorsanız kullanmayın aga silah zoruyla google kullanıcaksınız demiyorlar size. Eğer zamanın da google'ın hisseleri & sponsorluğu ülkemize alınsaydı şuan TR de yaşayan bir programcı google'da aylık 12.000 TL alırdı. Az mantık...


Merhaba,
Yandex 3,4 programcı verip kodlatmış destek ekibi robot mu dur ? onlara öpücükler mi dağıtıyor ve açık var demişsiniz ? açığı yandexe bidirin niye bildirmiyorsunuz ülkemizde şirketi var diye zararmı görsün istiyorsunuz anlamıyorum. Google emek harcamayıp büyüyor .. EMEK DİYORSUNUZYA..