-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ben teknoloji sitesi açmak istiyorum.Sitede teknolojiyle ilgili haberleri,bazı incelemeleri ve bazı konular hakkında bilgi yayınlamayı düşünüyorum.Siteyi sürekli güncel tutacağım ve daha sonra da bir kaç editör alırım.Sizce bu site tutar mı?Gerek forumlarda gerekse sosyal medya da sitenin tanıtımını yapacağım.Bu işte ilk amacım insanlara doğru ve kaliteli bilgi vermek olsa da tabi en azından hosting-domain parasını çıkarmayı hedefliyorum.Bu arada sitenin altyapısı wordpress olacak.Düşüncelerinizi bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Elbette açabilirsiniz ancak uzun süredir işin içerisinde olan birisi olarak söylemem gerekirse her gün açılan teknoloji sitesinin haddi hesabı yok. Biraz daha açık konuşmam gerekirse ve yanlış anlamazsanız, açılan sitelerin çoğu birkaç ay sonra tarih oluyor.
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bence hiç teknoloji sitesi işine girme çünkü etrafta çok kaliteli siteler varken rekabetin çok fazla olacak ki sen hosting domain parasını çıkarmayı hedefliyorum demişsin ancak para kazandıkça reklam masrafında ek olarak ekibin yoksa bu işe girme bence.
Ancak konusunda uzman olduğun yada severek yazabileceğin bir kategori ise bir şey diyemem ama bende tecrübelerime göre yazdım.Ama belli bir kategoride site açabilirsin bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okyanusta balık tutan tayfaya hoşgeldiniz.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yorumlar ortada. Maddi ve manevi benim gibi teknoloji sever arkadaşlarım var diyorsan eğer ve kendine bu konuda gerçekten güveniyorsan bir anlık heves değil diyorsan dene en azından içinde kalmasın. Kaybın en fazla 100TL olur.
İçinden bir şey geliyorsa yap gitsin. Tutar mı, tutmaz mı? Var mı, yok mu? Diye düşünme. Emin ol o zaman çok daha fazla şey kaybediyorsun.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
100 hiti geçersen 1 senede iyidir. Bir ara bende öyle bir hata yapmıştım :D Çok para ve çok emek isteyen bir alan. Güncelliği bıraktığın anda işin biter. Hacklink ile falan iş yaparsın ama uzun sürmez google çakar filtreyi.
Sana tavsiyem para kazanmak istiyorsan Teknoloji,film,genel blog,oyun,sağlık vs. gibi siteleri es geçmendir. Çünkü bu tip sitelerden yeni başlayan birinin para kazanabilmesi mucizeden başka birşey olmaz.
Konuları biraz araştır. Teknoloji,film,genel blog,oyun,sağlık vs gibi alanda site kurmak istediğini söyleyen binlerde konu göreceksin.
Düşünebilirsin belki benim sitelerimin olduğunu bu alanlarda o yüzden olumsuz konuştuğumu... Ama malesef bu alanlar dışında birçok sitem olmasına rağmen bu alanlarda tüm denemelerim boşa emek harcamak oldu sadece... Keyif amaclı 3 yıllık bir teknoloji blogum var 500 hit var yok günlük :)