lostyazilim

Teknoloji Sitesi

13 Mesajlar 1.664 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

delinetci1907 delinetci1907 En azından hayattayız. Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar ben teknoloji sitesi açmak istiyorum.Sitede teknolojiyle ilgili haberleri,bazı incelemeleri ve bazı konular hakkında bilgi yayınlamayı düşünüyorum.Siteyi sürekli güncel tutacağım ve daha sonra da bir kaç editör alırım.Sizce bu site tutar mı?Gerek forumlarda gerekse sosyal medya da sitenin tanıtımını yapacağım.Bu işte ilk amacım insanlara doğru ve kaliteli bilgi vermek olsa da tabi en azından hosting-domain parasını çıkarmayı hedefliyorum.Bu arada sitenin altyapısı wordpress olacak.Düşüncelerinizi bekliyorum...

wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Elbette açabilirsiniz ancak uzun süredir işin içerisinde olan birisi olarak söylemem gerekirse her gün açılan teknoloji sitesinin haddi hesabı yok. Biraz daha açık konuşmam gerekirse ve yanlış anlamazsanız, açılan sitelerin çoğu birkaç ay sonra tarih oluyor.

Başarılar dilerim.
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Hocam bence hiç teknoloji sitesi işine girme çünkü etrafta çok kaliteli siteler varken rekabetin çok fazla olacak ki sen hosting domain parasını çıkarmayı hedefliyorum demişsin ancak para kazandıkça reklam masrafında ek olarak ekibin yoksa bu işe girme bence.

Ancak konusunda uzman olduğun yada severek yazabileceğin bir kategori ise bir şey diyemem ama bende tecrübelerime göre yazdım.Ama belli bir kategoride site açabilirsin bence.
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 2, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Elbette açabilirsiniz ancak uzun süredir işin içerisinde olan birisi olarak söylemem gerekirse her gün açılan teknoloji sitesinin haddi hesabı yok. Biraz daha açık konuşmam gerekirse ve yanlış anlamazsanız, açılan sitelerin çoğu birkaç ay sonra tarih oluyor.

Başarılar dilerim.

Hocam doğru söylemişsiniz ama başladığım işi yarım bırakmam.Yani bir kaç ay sonra siteyi güncellemeyi felan unutmam:cool:
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Başarılar dilerim.

Atakan'a kesinlikle katılıyorum. Eğer bu işte ciddi bir emek harcayamayacaksanız hiç girmemenizi öneririm.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)
Okyanusta balık tutan tayfaya hoşgeldiniz.

• Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 2, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Hocam bence hiç teknoloji sitesi işine girme çünkü etrafta çok kaliteli siteler varken rekabetin çok fazla olacak ki sen hosting domain parasını çıkarmayı hedefliyorum demişsin ancak para kazandıkça reklam masrafında ek olarak ekibin yoksa bu işe girme bence.

Ancak konusunda uzman olduğun yada severek yazabileceğin bir kategori ise bir şey diyemem ama bende tecrübelerime göre yazdım.Ama belli bir kategoride site açabilirsin bence.

Hocam sizde tecrübelerinize göre konuşmuşsunuz ama bizde o iyi sitelerden biri niye olmayalım?Yanımda maddi destekte bulunacak ve makale yazacak arkadaşlarım var.Teknoloji hem yakından takip ettiğim hemde severek yazdığım bir kategori.

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Yorumlar ortada. Maddi ve manevi benim gibi teknoloji sever arkadaşlarım var diyorsan eğer ve kendine bu konuda gerçekten güveniyorsan bir anlık heves değil diyorsan dene en azından içinde kalmasın. Kaybın en fazla 100TL olur.

İçinden bir şey geliyorsa yap gitsin. Tutar mı, tutmaz mı? Var mı, yok mu? Diye düşünme. Emin ol o zaman çok daha fazla şey kaybediyorsun.

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
100 hiti geçersen 1 senede iyidir. Bir ara bende öyle bir hata yapmıştım :D Çok para ve çok emek isteyen bir alan. Güncelliği bıraktığın anda işin biter. Hacklink ile falan iş yaparsın ama uzun sürmez google çakar filtreyi.

Sana tavsiyem para kazanmak istiyorsan Teknoloji,film,genel blog,oyun,sağlık vs. gibi siteleri es geçmendir. Çünkü bu tip sitelerden yeni başlayan birinin para kazanabilmesi mucizeden başka birşey olmaz.

Konuları biraz araştır. Teknoloji,film,genel blog,oyun,sağlık vs gibi alanda site kurmak istediğini söyleyen binlerde konu göreceksin.

Düşünebilirsin belki benim sitelerimin olduğunu bu alanlarda o yüzden olumsuz konuştuğumu... Ama malesef bu alanlar dışında birçok sitem olmasına rağmen bu alanlarda tüm denemelerim boşa emek harcamak oldu sadece... Keyif amaclı 3 yıllık bir teknoloji blogum var 500 hit var yok günlük :)

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

delinetci1907 adlı üyeden alıntı

Hocam sizde tecrübelerinize göre konuşmuşsunuz ama bizde o iyi sitelerden biri niye olmayalım?Yanımda maddi destekte bulunacak ve makale yazacak arkadaşlarım var.Teknoloji hem yakından takip ettiğim hemde severek yazdığım bir kategori.

O zaman bir sıkıntı olmaz hocam tabiki o sitelerden biri olabilirsiniz ben tek kişi var diye öyle yazdım bir ekip ve maddi destek varsa güzel bir domail ile iyi bir yere gelebilirsiniz şimdi den başarılar dilerim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al