onurkoseler adlı üyeden alıntı

Aga siz ya anlamak istemiyorsunuz yada anlamıyorsunuz. Google'ın TR'de şubesi yok sadece TR yazılımı var! Yandex'in TR Sponsorluğuyla ülkemiz de Şirketleri & Şubeleri var sokun şunu artık kafanıza yau!

+ Şunu da belirtmeden duramayacağım; Google'ın hisselerini satın alabilmemiz için TÜRKİYE'nin işçi oranlarının yüksek olması ve neredeyse herkesin durumunun iyi olması gerekiyor ki o da mümkün değil ali ağaoğlunun bile bütün servetiyle alınacak bir hisse söz konusu burada. Yandex ise en az 2 senelik geçmişiyle asgari ücretle 3 4 programcı tutup kodlandırılmış bir tarayıcı ve açığı da çok neredeyse bütün özellikler google'dan özenilerek yapılmış bir sistem yandex'in şirketi ülkemiz de var diye bir tapmadığınız kaldı yeter! Çok beğenmiyorsanız kullanmayın aga silah zoruyla google kullanıcaksınız demiyorlar size. Eğer zamanın da google'ın hisseleri & sponsorluğu ülkemize alınsaydı şuan TR de yaşayan bir programcı google'da aylık 12.000 TL alırdı. Az mantık...


Bilip bilmeden kendi gözlüğünüzden birşeyler paylaşmak istemişsiniz burda sizin yanlışınızı düzeltip insanlara ışık tutmakta bize düşer Yandex ve Google'ın Türkiye'de herhangi bir şirketi veya şubesi yoktur.

Yandex ve Google'ın Türkiye'in İstanbul şehrinde sadece merkezi ofisleri vardır daha sonra hisse konusuna gelirsek Ali Ağaoğlu dediğiniz şahıs Google demiyorum bakın yanlış anlaşılma olmasın Google Türkiye gibi 2-3 şirketi üst üste koyup satın alacak güçtedir.

Yine sizden gözlüğünüzü çıkarmanızı isteyeceğim ki çünkü Yandex'in geçmişi 2 yıl değildir Google'dan bile eski Google Yandex'ten daha sonra çıkmıştır sadece Yandex dünya çapında değilde Rusya çapında hizmet verdiği için ülkemizde fazla tanınmamıştır lütfen firmalar hakkında yeterli bilgi seviyesine sahip olmadan burda insanlara yanlış bilgiler vermeyin.

3-4 Programcı konusuna gelecek olursak Yandex’in toplamda 14 ofisi bulunmaktadır. Bu ofislerin altısı Rusya’da, üçü Ukrayna’da, ikisi İsviçre’de, biri Türkiye’de, biri Beyaz Rusya’da ve biri de California, ABD’dedir. Farklı saat dilimlerinde yer alan Yandex ofisleri; binaların kat sayısı, büyüklük ve çalışan sayısı açısından farklılık göstermektedir. Şirketin tüm ofisleri bulundukları ülkeye bakılmaksızın aynı tarzda dekore edilmiş olmakla birlikte her birinin kendine özgü bir atmosferi bulunmaktadır.

14 ofiste 3-4 programcının çalıştığını idda ediyorsunuzya size halen gülüyorum :)

Google'dan özenme konusuna gelince Yandex Rusya Google'dan önce hizmet vermeye başladığı için Google Yandex'ten özenmiştir daha sonra Yandex Türkiye sizinde belirttiğiniz gibi 2 yıllık geçmişi olduğu için Rusya daki servislerini yeni yeni insanlara sunmaya başladığı için sizin gibi insanlar bunları Google servisleri sanıp Yandex'in Google'dan özendiğini idda ediyor olabilirler.

Tapma konusuna gelince bizim tek tapacağımız Yüce ALLAH cc 'dir. Başka kimseye tapmayız bu konuda rahat olabilirsiniz sadece firmaların hak ettiği değeri anlatmaya çalışıyoruz.

Silah zoru konusuna gelincede insanlar sadece bağımlılıklarından dolayı Google kullanmaktadır ve hatta pek çok Google kullanıcısıda Google dan memnun kalmayıp Yandex'e geçmeye başlamıştır şunuda belirtmek isterim Yandex'in pek çok servisi Google'dan kat kat daha iyi denilebilir.

12 bin tl konusunu nerden uydurdunuz nasıl konuya dahil ettiniz hala gülüyorum ve o konuya hiç cevap vermiyorum.

Sevgiler efenim Saygılar bizden.

bkz: Şuradan'da Yandex'in ziyaretçi bilgilerini görebilirsiniz.

https://metrica.yandex.com.tr/tops/site/?counter_id=9927757&group=month&filter=year