lostyazilim
tr.link

yorum grubu

1.361 Mesajlar 170.477 Okunma
acebozum
tr.link

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Sessizogretmen gruptan ayrılmıştır.

wmaraci
reklam

hackxien hackxien WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İçerik Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 50 / 90
  • Ticaret 0, (%0)
7 ocak yorumları yapılmıştır.

Ek Olarak: Bu arada arkadaşlar bu yorumlar işe yarıyor site açısından.İlk bu yorumlara başlandığında alexa da 34 binlerdeydim, bugün itibarı ile 10 binli rakamlara düştüm ülke bazında. O yüzden devamlılık önemli.
ibo71

kişi bu mesajı beğendi.

ogzhntr ogzhntr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik - Elektronik Tekniker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam saçma sapan iş yapıyorsun yorum attıgım halde grubtan atıyorsun işimden dolayı pek online olamiyorum ama siteler yorum yapıyorum. Grubdakı site sahıplerine sorunuz bakayım yorumlar atılıyormu diye.

hackxien hackxien WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İçerik Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 50 / 90
  • Ticaret 0, (%0)

ogzhntr adlı üyeden alıntı

Hocam saçma sapan iş yapıyorsun yorum attıgım halde grubtan atıyorsun işimden dolayı pek online olamiyorum ama siteler yorum yapıyorum. Grubdakı site sahıplerine sorunuz bakayım yorumlar atılıyormu diye.

Bana hergün yorum atmış.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)

hackxien adlı üyeden alıntı

Bana hergün yorum atmış.

Diger arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim.
Yorumlar düzenli olarak gönderilmiştir. Fakat konu altına dönüş yapılmamıştır foruma her pcden giriş yapımıyorum.

• Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)

Benim siteye atılan yorumlar otomatik onaylandığı için gözden kaçmış olabilir birde bu konudaki mesajlarınıza baktım en son 4 aralıkta yorumları attığınızı belirtmişsiniz ayrıca gruptan arkadaşın biride yorumlar eksik geliyor dediği için bende sen ve sessizogretmeni çıkardım gruptan.

Benim hatam kendi sitem üzerinden yorumları tam olarak analiz etmemem olmuş olabilir.
Senin hatanda yorumları attığın halde konu altında belirtmemiş olmandır. Bu gerekli bir şey ki konuda sürekli belirtiyoruz karışıklık olmaması adına.
Ben şimdi tekrar yorumlara göz atacağım bu sürede sende tekrar gruba katılmak istersen eklerim hocam sonuçta yorumları atmışsın yukardaki arkadaşın mesajına göre konuşuyorum.

• Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)
Her pcden girmiyorum foruma sadece kişisel pcde giriyorum ve sabah 5:30 işe gidiyorum yorgun oluyorum konuya yorum atmıyorum ama sitelere güncel olarak yorum atıyorum. gruptan arkadaşın biride yorumlar eksik geliyor dediği için o arkadaş kimse girsin baksın kim yorum atmamış diye.

• Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)

Her pcden girmiyorum foruma sadece kişisel pcde giriyorum ve sabah 5:30 işe gidiyorum yorgun oluyorum konuya yorum atmıyorum ama sitelere güncel olarak yorum atıyorum. o arkadaş kimse girsin baksın kim yorum atmamış diye.

İşinize yorgunluğunuza saygı duyarım haklı olabilirsiniz ama yorum atmak bu şartlarda daha zor iken bu konu altında bilgi vermek neden sizin için zor olabiliyor ki hocam.
Gruba tekrar devam etmek istiyorsanız diye bir soru sormuştum. Cevap verirseniz sevinirim.

• Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)

ibo71 adlı üyeden alıntı

İşinize yorgunluğunuza saygı duyarım haklı olabilirsiniz ama yorum atmak bu şartlarda daha zor iken bu konu altında bilgi vermek neden sizin için zor olabiliyor ki hocam.
Gruba tekrar devam etmek istiyorsanız diye bir soru sormuştum. Cevap verirseniz sevinirim.

Bakın hocam anlatamadım galibe (Her bilgisayar'dan Forum'a giriş yapmıyorum güvenlik gerekçesi ile ) eve gelincede yemek yiyorum vs. derken unutup kalıyorum .

• Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)

Bakın hocam anlatamadım galibe (Her bilgisayar'dan Forum'a giriş yapmıyorum güvenlik gerekçesi ile ) eve gelincede yemek yiyorum vs. derken unutup kalıyorum .

Anladım da bende eve geldikten sonrası için attım zaten :)
Grup için burda atılan yorumları belirtmek bir kuraldır ve böyle olması da gerekir.
Sizde bu şartlar altında devam etmek isterseniz seve seve eklerim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al