-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhaba arkadaşlar.. Google aramalarında yazar ismi ve resmini bir ara yapmıştım.. All in Pack SEO eklentisinde bir kısım var oradan ekleyip sayfa şablonunda ise gerekli olan kodu ekledim olmuştu.. Belli bir zamandan sonra sadece benimkisi değil googlede çoğu kişinin resmi silindi.. Sadece yazar ismi kaldı ama baktığım zaman bazı kişilerde halen o resim var..
Örnekler şunlardır:
Örnek 1
Örnek 2
Örnek 3
Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi..
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Birçok kişi aynı sorundan müzdarip hocam. Fakat yabancı bloglara baktığım zaman böyle bir sorun gözükmüyor onlarda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
isousluer adlı üyeden alıntı
Birçok kişi aynı sorundan müzdarip hocam. Fakat yabancı bloglara baktığım zaman böyle bir sorun gözükmüyor onlarda.
Hocam sizin sorununuzu da okudum 4 farklı yol izlenimi belirtmişsiniz yalnız sizdede aynı sorun var çözmüş değilim araştırmalarımız bu yönde olursa henel bir sorunu çözmüş oluruz :)
Ek Olarak: Anlam veremediğim örneklerde belirttiğim sayfalarda neden var da diğerlerinde yok..?
Ek Olarak: verdiğim 1 örnek türk blog sitesi.. ve dahası da var ben sadece 3 örnek gösterdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
O konuyu okudum daha önce yalnız sorun çözülmedi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Amacım da bu tüm sorunları çözecek bir fikir.. Umarım konuya uzman olanlar paylaşımlarını yapar sorunu çözmemize yardımcı olurlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı sorun benim web sitemde de var daha önce den görünen profil resmi şu anda görünmüyor , sanırım Sorun Google'den Kaynaklanıyor , Google Bu Sorun için bir açıklama yaparsa süper olacak :
Not : dikkat ettim Blogger tabanlı olupta benim sitem gibi Özel domanin kullananlarda görünmüyor fakat Bloghocam.blogspot.com sitesinde görünüyor o da Blogger site ama özel domain kullanmıyor o sitede çıkıyor gerçekten anlam veremiyorum nasıl bi sorun bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı
Aynı sorun benim web sitemde de var daha önce den görünen profil resmi şu anda görünmüyor , sanırım Sorun Google'den Kaynaklanıyor , Google Bu Sorun için bir açıklama yaparsa süper olacak :
Not : dikkat ettim Blogger tabanlı olupta benim sitem gibi Özel domanin kullananlarda görünmüyor fakat Bloghocam.blogspot.com sitesinde görünüyor o da Blogger site ama özel domain kullanmıyor o sitede çıkıyor gerçekten anlam veremiyorum nasıl bi sorun bu
Farkındamısınız artık google+ önceden id ''1234567'' v.s şimdi ise isimveriyor ondan kaynaklı olabilir mi acaba ? bunları duzenlerken acele etmiş ve tam bitmemiş olabilir mi acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Koddostu sitesindede duruyor yazar resmi...