2 hafta önce sağlık konuları üstüne bir blog kurdum. İlk yazılarımı sağlık başlığında en çok aranan kelimer doğrultusunda yazdım. amacım bu sayesede siteye bir trafik sağlamak başka konularada geçiş sağlamaktı. Her gün bir yada iki tane makele giriyorum. Makaleler kopyala yapıştır değil google göre özgün sayılacak bir biçimde yazılmıştır. Ancak konu sağlık olunca tabikide &100 özgünde olamıyor. sonuçta diyabetin tanımını veya tedavisini ben bulmuş değilim :)

Site : http://yasamvesagliginiz.blogspot.com/

Günlük 100 150 kadar ziyaretçi sayısının tamamını sosyal medyadan alıyor. Google aramalarından sayfa dörüntülemesi bulunmuyor. Hadi hiç bulunmuyor demeyeyimde 2 günde aramalardan 1 kişi geliyor ? ( oda google robotları değilse tabiki ). soruma gelince.

2 hafta toplam 25 yayın etti googledan hiç ziyaretçi sayısı yok. neden? Diyebilirsiniz ki daha çok yani. iyide yanlışlıkla bir kişi bile gelmez mi ? günde bir kaç kişi gelse sabır edicemde elimde google ilgili hiç bir istatistlik yok. Üsttelik bu konuları googlden ziyaretçi gelsin diye yazıyorum. Daha kendi yazmak istediklerime geçmedim. konu aramalrında sayfam kopyala yapıştır sitelerinin hepsinden daha geride çıkıyor.

Ayarlarımda mı problem var ? Yoksa kendime yanlış bir yönte mi belirledim ?