onurkoseler adlı üyeden alıntı

40 tl ye vds hizmeti alan bir arkadaşıma danıştım onunda sitesi benimkinden daha ağır dosyalar barındırıyor ama çok hızlı ve resmen bana "senin sunucun dandik,500mb trafikle 70 lira ödemen hata ram yetersizliği imkansız" dedi.

Arkadaşınız sağlamsa sizin sitenizide onun sunucusunda barındırın sorununuz çözülsün : )

Şöyle bir durum var sitenizde işlemci, ram yoracak birtakım sorunlar mevcut olabilir mesela mysql veritabanınız , kullandığınız wordpress sitesinde bir ayarsızlık olabilir bu şekilde ram kullanımınız tavan yapabilir

Ben çoğu müşteri tanıdım 10-20K hitli siteleri yıllık 15.00 TL fiyata sorunsuz barındıran buradaki dikkat çekmek istediğim nokta şudur sorun sizin sitenizdede olabilir veya sunucudada olabilir kaynağını tespit etmek için öncelikle wordpress sitenizi elden geçirip (bilgili kendini kanıtlamış birine optimize ettirip) mevcut sunucuda barındırın hala sorun çözülmedi ise sunucunuzu optimize ettirin (my.cnf, nginx, veya litespeed kurdurun çeşitli php düzenlemeleri yaptırın) yine sorun çözülmez ise sunucu değişimine gidin