Hani önemli olan seo'du? Ben tasarım kodlamadan da seo'yu 90+ yapabileceğini göstermeye çalışıyorum da tabi sen anlamadın bunları hiç. Emin ol yaşından daha fazla kodlamışımdır :) Sende bence 7-8 satır kodlamak için 2 gününü harcama artık :)
Yukarda demişsiniz ki "dosyaları paylaşmanızı istemiyorum arkadaşlar.Paylaşacaksınızda emrecanyk.com adresinden alıntıdır. demenizi rica ediyorum" Sen neden başkasından aldığın şeyin kaynağını yazmıyorsun? Bak sana asıl kaynağı gösteriyoruz :)
Bu arada onların tasarımlarındaki seo'nun düşük olmasının nedeni ise;
Açıklama (Description) Uzunluğu : Açıklama eklememişler
Anahtar Kelime (Keywords) Uzunluğu : Anahtar kelime eklememişler
H (Heading Tags) Etiketleri : H Tagları eklememişler
Çünkü adamlar tasarımı kullanıcılar kendilerine göre düzenlesinler diye veriyor. Seo gibi bir amaçları yok. Bu 3 maddeyi 3 satır kod halinde eklediğinizde de seo puanları eminim 90'a çıkıcaktır :)
Hadi başkalarının emekleri ile yaptığın ve hakkını vermediğin tasarımlarında kolay gelsin sana.
Yukarda demişsiniz ki "dosyaları paylaşmanızı istemiyorum arkadaşlar.Paylaşacaksınızda emrecanyk.com adresinden alıntıdır. demenizi rica ediyorum" Sen neden başkasından aldığın şeyin kaynağını yazmıyorsun? Bak sana asıl kaynağı gösteriyoruz :)
Bu arada onların tasarımlarındaki seo'nun düşük olmasının nedeni ise;
Açıklama (Description) Uzunluğu : Açıklama eklememişler
Anahtar Kelime (Keywords) Uzunluğu : Anahtar kelime eklememişler
H (Heading Tags) Etiketleri : H Tagları eklememişler
Çünkü adamlar tasarımı kullanıcılar kendilerine göre düzenlesinler diye veriyor. Seo gibi bir amaçları yok. Bu 3 maddeyi 3 satır kod halinde eklediğinizde de seo puanları eminim 90'a çıkıcaktır :)
Hadi başkalarının emekleri ile yaptığın ve hakkını vermediğin tasarımlarında kolay gelsin sana.
Seo herzaman daha önemlidir.
Ben kimsenin tasarımını çalmadım dosyayı alanlarında dediğim şeyi belirtmeleri istiyorum çünkü bu benim kodlamam onların değil
bu psd'yide http://www.***.net/photoshop/860583-photoshop-karisik-psd-arsivi-logo-menu-buton-giris-sayfasi-psd-leri.html burdan buldum.
h1,h2,h3,h4,h5 etiketleriyle seodan 90 puan almanın bir önemi yok :) bunun içine tasarımda girdiği zaman w3 standartlarına uygun ve hatasız kodlaman gerek öğreneceğin çok şey var