Değerli arkadaşım, ironinizi anlıyorum ancak ben guru aramıyorum zaten ilanımda da bunu belirttim, en önemlisi dürüstlük, benimle birlikte kazanacak, karakteri düzgün olacak, olgunluk olacak, bilemediği yerde ben zaten göstereceğim yardımcı olacağım. Hem kazanç sahibi olacak hem vizyonu hem de bilgisi gelişecek. Projelik webmaster zaten hiç bir taahhüde girmeden parası karşılığında bulunur, içeriği de makale yazan arkadaşlardan temin ederim zaten, benim aradığım o değil. Ben takım arkadaşı arıyorum.
Doğru kişiyi bulursam normal şartlarda 5 yılda profesyonel olarak çalışıp da gelebileceği bir ortama ben onu kendi imkanlarımla kestirmeden çıkaracağım. Elinden tutmak demeyelim ama sırt sırta vereceğiz birbirimize destek olacağız.
Ayrıca uluslararası projelerden kastım Otomobil firmaları, Finans kuruluşları gibi müşterilerden bahsediyoruz. İşin çıtası doğal olarak zaten yüksek. Her geciken saat için (gün bile değil saatler yazılıyor anlaşmada) ödenen sağlam tazminatlar, ve büyük rekabet söz konusu, Bu sebeple ben eğer aradığım nitelikleri açık açık yazmayıp sonradan başvuracak 10 arkadaşla sorun yaşayıp onların ve kendi vaktimi boşuna harcayacağıma ben baştan yazdım çıkmazsa da kısmet derim yokmuş derim yoluma tek başıma devam ederim, kalkıp bir hintliyle veya çinliyle çalışmayı şu an için düşünmüyorum olursa ancak dilimiz kültürümüz ortak olan bir arkadaşla çalışabilirim.