Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Hocam hiç üşenmediniz mi yahu :) helal olsun ama.. Bir yaş daha yaşlandım :D


Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim açıkcası ilk yaptığımızda hiç üşenmedik ancak ilk yaptığımızda bazı hatalar yaptığımız için tekrar çizmeye başladık sonra yine bir hata çıktı ve biz tekrar tekrar çizmeye başladık ne kadar erinsek te, üşensek te ama sonunda yaptık oldu darısı sizin başınıza diyebiliriz.

İyi çalışmalar.

Ek Olarak:

TradeOne adlı üyeden alıntı

Gora'da bir sahne vardı, adam uçuyordu "bak şimdi burdayım" diyordu, sonra zıplayıp çatının üstüne konuyordu "hop bak şimdi burdayım" diyordu Arif de "iyi de neden ordasın?" diyordu.
Logoyu görünce "Hiç açılı logom olmadı, ama iyi de neden açılı logom olsun" diye sordum kendime açıkçası :)
Yine de özgün bir logo tabi, tebrik ederim :)


Dürüst olmak gerekirse Gora sahnenizden hiçbirşey anlamadım gecenin yorgunluğu diyebiliriz daha sonra yorumunuzu tekrar okuyacağım sizlerede teşekkür ederim açılı bir logo aslında kişisel siteler ve bloglar için pek önemli değildir yani en basitinden düşünecek olursak sitenize giren hiç bir ziyaretçi size açılı logonuz var mı ? diye sormaz.

Ancak firmalar için önemli birşeydir bu yani nasıl söylenir tam bilmiyorum ama firmanın kalitesini gösterir diyebilirim örneğin bir hazır script ile yola çıkmak vardır birde sıfırdan hiç yorulmadan, usanmadan sıfırdan script yazıp kendinize ait bir çalışma ile yola çıkmak vardır bende biraz kafa karıştırıcı konuştuğumu biliyorum tebrikleriniz içinde tekrar teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.