Rednoize adlı üyeden alıntı
Kişisel düşüncem ile söylüyorum bunu çok karşı çıkan olacaktır tabi, yanlış değil aslında ama sayfa uzantısını kullanmamayı tercih ederim. Kaldı ki internet devleri de kullanmıyor. Mesela Youtube, Deviantart, Facebook, Twitter vs.
Katılmıyorum ama belkide Evet mantıklı olabilir. (internet devleri güzel örnek)
Ek Olarak:
TayfunYel adlı üyeden alıntı
Doğru bir düşünce yani uzantıyı yazana kadar zaten site ismini yazmış oluyorsun aramada o yüzden tercih edilmiyor .
Ek Olarak: Seo'da en çok yapılan yanlış aşırı bağlantı alarak ön sıraya gelme çabasıdır.
Zamanında geçerli bir kuraldı. belkide tek kuraldı. Düzenli olarak link kasmak düzenli olarak yukarı çıkmaktı.
Ek Olarak:
Zen adlı üyeden alıntı
Birsürü
1-) Sürekli alexa'yı düşürmek ile uğraşanlara şaşıyorum:) Ama daha çok bir sitenin kalitesine ve hitine bakmayıp da alexasına bakarak link alan veya reklam verenlere daha çok şaşırıyorum.
Link alırken veya reklam verirken Pr değeri ve hite bakılarak alınmalı. Para cebe çok geliyorsa o ayrı tabi.
2-) site içi seosu bile olmayan bir site için dışarıdan link alarak birşeyler olacağını düşünenler. Olur olmasına ama kısa bir süre için olur.
Bu 2 şey yeni başlayan kişilerde her zaman gördüğümüz ve her zamanda göreceğimiz şeyler olacak... Bunları aşan kişiler para kazanmaya başlar. Aşamayanlar ise sürekli para harcamaya devam eder. Yada başka birşeye yatırım yapacam deyip site satış bölümüne 100 hitli süper temalı satılık site diye konu açar...
Hakikate şu alexa ne işe yarar? bilen var mı? :D
Ek Olarak:
yms adlı üyeden alıntı
H2'yi 3-4 adetten fazla kullanmayın diyorlar ancak ben mantıken buna katılmıyorum. Neticede bir başlık altında çok daha fazla alt başlık olabilir.
Örneğin;
Vitaminler
başlığı altında
A Vitamini
B Vitamini
C Vitamini
D Vitamini
E Vitamini
K Vitamini
şeklinde tüm vitaminlerin listelenmesinde bir sakınca görmüyorum. Arama motorları da görmez diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. 2.000 kelimelik bir makalede 10 tane başlık olur. ama 200 kelimelik bir makalede 20 tane başlık olmaz.