wmaraci reklam
tr.link

Anime sitesi yasal hakları

5 Mesajlar 3.880 Okunma
acebozum
tr.link

alonespy002 alonespy002 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba sizlere bir sorum olacak. Ben anime sitesi açmak için bayagı uğraşıyorum temayı falan herşeyi artık ayarladım ama kafama takılan bir sorun oldu. Acaba anime sitemi açtıktan sonra yasal bir yönden problem cıkarmı paylaşacagım animeler yabancı olucak. Telif hakkı olursa kaldırılır ama hala aklımda sorunlar var banada biraz aydınlatma yaparsanız memnun olurum.

googleasistan
reklam

Austen Austen Winterfell Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Psikolojik Danışman
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Anime sitesine zannetmiyorum.Sağlam birkaç site dimdik duruyor yıllardır.Olursada kaldırır yoluna bakarsın.

www.psikolojiservisi.com

• Üyelik 30.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 2, (%100)

Austen adlı üyeden alıntı

Anime sitesine zannetmiyorum.Sağlam birkaç site dimdik duruyor yıllardır.Olursada kaldırır yoluna bakarsın.

Hani benim korkum Dizimag mahkemelik mi ne olmuş. O yüzden bir korkum var 1-2 Tane anime sitesi şuanda hiç yıpranmadan duruyor. Bende onların arasında olmak istiyorum yasal sorun olmazsa acacagım :)

Austen Austen Winterfell Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Psikolojik Danışman
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

alonespy002 adlı üyeden alıntı

Hani benim korkum Dizimag mahkemelik mi ne olmuş. O yüzden bir korkum var 1-2 Tane anime sitesi şuanda hiç yıpranmadan duruyor. Bende onların arasında olmak istiyorum yasal sorun olmazsa acacagım :)

Evet dizimag kapatıldı.Fakat dizimag dünya çapında bir site olduğu için böyle oldu.Kaç sene de devam etti.Artık özel olarak sitenin peşine düşüldüğü için bu halde.Geceleri televizyonda naruto vs yayınlanıyor.Yapımcıları isterse uğraşırlar.Yani telif hakkı kapsamında.Ama dediğim gibi sanmıyorum anime için bukadar uğraşacaklarını.Zaten o durumda kazanacağını kazanmış olursun ister kendin kapatırsın ister siler devam edersin o anki kararına kalır.

www.psikolojiservisi.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 2, (%100)

Austen adlı üyeden alıntı

Evet dizimag kapatıldı.Fakat dizimag dünya çapında bir site olduğu için böyle oldu.Kaç sene de devam etti.Artık özel olarak sitenin peşine düşüldüğü için bu halde.Geceleri televizyonda naruto vs yayınlanıyor.Yapımcıları isterse uğraşırlar.Yani telif hakkı kapsamında.Ama dediğim gibi sanmıyorum anime için bukadar uğraşacaklarını.Zaten o durumda kazanacağını kazanmış olursun ister kendin kapatırsın ister siler devam edersin o anki kararına kalır.

Teşekkürler bu aydınlatman iyi oldu. Bir yandanda dogrusunu söylüyorsunuz anime sitesi içinde telif hakkını pek arayacaklarını sanmıyorum... Zaten kendi japon sitelerinde falan kendi sitelerinde paylaşıyorlar. Ben sadece bot ile siteme ekleme yapacagım :)

Ek Olarak: Konuyu report ettim. konuyu silsinler diye.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al