Ogulcan adlı üyeden alıntı

Tema nerede? :) Başlangıç için Onur'un dediği gibi çok güzel giriş yapmışsın fakat benim düşüncem bu halde 1 günde bitireceğine tamamen dolu bir tasarımı 1 haftada bitir daha yararına olacaktır. Kolay gelsin...


Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, tasarımı iş yerimde boş zamanlarımda yaptığımdan dolayı fazla ilgilenemiyorum. Ufak eklemeler yaptım son halini alt tarafta görebilirsiniz, tekrardan yorumunuz için teşekkür ediyorum.

İyi forumlar :)

Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı

Onur'a ilk defa bir konuda katılıyorum :)

İlk tasarım gerçekten önemli ve eline koluna sağlık gerçekten çok güzel olmuş. Birkaç tavsiyem olacak sadece;

Bir tasarıma yeni başladıysan heleki tasarımı ve dökümü sen yapıyorsan ya minimal tasarım yapmalısın ya da full ekran tasarım yapmalısın bu tamamen benim şahsi düşüncemdir. Gerçekten kendin photoshoptan başlayıp sublime'da bitirebilme işi zaman alır şimdilik ve bunu herkes yapamaz ilk başta düşünce ve azmine hayran kaldım ya da bana öyle geliyor tasarım konusunda pek bilgim olmayınca :) Bu tasarımı minimal olarak yaparsan iş göreceğinden eminim, anladığım kadarıyla bu tasarım film olarak başlanmış siteyi 960 veya 990 sabitleyip aynı şekilde çizip ve içini saçma da olsa farketmez biraz daha doldurursan gerçekten güzel bir tasarım olacaktır. ilk tasarımlarından olduğu için iyice heveslenip çok daha iyi işler çıkarabilirsin.

Fazla konuştum ben yaa :D Eline sağlık :)


Yorumunuz için çok teşeekkür ederim, dediğiniz gibi ufak tefek şeylerle tasarımı biraz daha süsledim ve hoş bir görünüm elde etmeye çalıştım, tasarımı ise php bir film scriptine entegre edip üzerinde kendi düzenlemelerimi yapma amaçlı yaptım fakat farklı amaçlar içinde kullanılabilir bir hal aldı. Neyse bende fazla konuştum sanırım tasarımın son halini alt tarafta görebilirsiniz.

İyi forumlar. :)