Atakan adlı üyeden alıntı

Türkiye şartlarında maalesef *****'ten daha iyi bir alternatif olacağını düşünmüyorum. İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız ve varsa; hiç düşünmeden Turkcell Superonline'ı öneririm. Bu arada birkaç gündür *****'in bakım çalışması varmış birçok yerde.

Yanlış bilgi vermeyelim.
Turkcell Superonline, fiber internet başta olmak üzere kendi alt yapısıyla hizmet veren bir şirkettir. Türk *******'un alt yapısını falan kullanmıyor. Zaten Türk ******* alt yapısını kullansa, Türkiye'nin tüm şehirlerinde olur değil mi? :) Birçok bölgede Turkcell Superonline fiber internet yok.

Kendi alt yapılarını kullandıkları için özellikle fiber internet konusunda hızla büyüyor ve ilerliyorlar. Çalışmaları devam ediyor. Alt yapıları ile ilgili bilgiyi kendilerine sorarak da alabilir ya da Vikipedi'den inceleyebilirsiniz. Turkcell Superonline'ın Türk ******* alt yapısı ile hizmet verdiğini düşünen çok kişi var. Maalesef yanlış bilgi.

Abi şöyle bilgi aktarayım geçenlerde aramıştım bende superonline geçmek istiyordum ben sordum Edirnede fiber neden yok dedim bana Adsl var Edirnede *************'un fiber hizmeti yok gibi bir şey söyledi bende sordum Superonline Turk******* altyapısı ilemi hizmet veriyorsunuz evet adsl hizmeti alabilmeniz için ************* altyapısı gerekli gibi bir bilgi aktardı bende sonra eğer böyleyse bir sıkıntı olursa tt'nin ekibi gelip bakıyor değilmi dedim eve tt'nin ekibi geliyor dedi benada bu bilgiyi aktardılar bende super online almaktan vazgeçtim zaten geçicek olsam 20 megabit'in altında hızı olan paket almam zaten şuan evdeki ***** 16 megabit var.