TradeOne adlı üyeden alıntı

Değerli arkadaşım temanızda sorunlar var, ayrıca temanızı yerelleştirememişsiniz, bir diğeri ise ana sayfada sunumu yapılan ile ilişkisiz içerik sıkıntısı da var.

Fonksiyonellik:
1- yukarıdaki register ve login düğmelerine basılınca açılan formlar sayfanın sol kenarından dışarıya taşıyor.


2- ikincisi o düğmeler neredeyse görünmeyecek kadar küçük gözüküyor.


3- şablonunuzun ayar kısmı sitenizin içeriğinden başka bir dilde


4- Yine ana sayfada aynı şekilde login ve register yazıları, kayıt ve giriş formları sitenizin ana dilinden başka bir dilde.
Karışık dil kullanımı, ziyaretçilerin deneyimini zora sokuyor. Hiç ingilizce bilmeyen bir Türkçe konuşan ziyaretçi, sitenize kayıt olmayı başaramaz.

İçerik:
1- Site ziyaretçiye bir internet mağazasına gireceği izlenimi veriyor, ancak girince forum açılıyor, şaşırmaya sebep oluyor, ben yurtdışından ürün sipariş etmek istesem öncelikli olarak internet mağazası arardım, tanıtım etiketlerinizde buranın bir forum olduğunu belirtin. Ana sayfanızla içerik arasında bağlantı çok çok az.

2- İçerik, forumdaki katılım çok az olduğu için çok zayıf. Forum sitelerine Adsense almak için, içeriğinizin yeterince dolu olması gerekir.


Bence 6 ay bekleyin içerik oluşsun dediklerimi de düzeltin sonra yeniden deneyin.
İçeriğiniz oluşana kadar diğer reklamverenlerle çalışabilirsiniz.

şimdilik katabileceklerim bunlar.
Kolay gelsin.





Merhaba, dediğiniz şeyleri düzeltmeye çalışacağım fakat benim giriş sayfasını kullanmaktaki amacım sıradan olan forum sitelerine ufak bir değişiklik katmaktı.Win 8 teması şeklinde bir şey kullandım sadece arayüz olsun istedim.