-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
bilgisayar teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilgili konuya dönersek, siteyi açınca diyetyap.com yapınca doğrudan diyetyap.com/tr oluyor bu arama motorları için bir sorun olabilir, domain adı seo açısından uygun ama bu kelime olup olacak en rekabetçi kelimelerden ve şahsi emek verilerek uzun bir süreye yayılmış bir çalışma yapılmadan asla sonuç alamazsınız. Kısaca bu kelimede bir yerlere gelmek seo hizmeti verenlerle çok zor, ben seo uzmanı değilim ama rekabetçi kelimelerde acı tecrübelerim var. Milyarların döndüğü bir sektörde iyi planlanmış, zaman yayılmış ve rakipler baz alınarak bir seo çalışması yapılmalı eğer seo hizmeti alınacaksa bu anca seo da sitenizin zayıf kaldığı yönleri takviye etmek için olabilir.
tracekeys.com sitesinde arama yapınca siteniz herhangi bir kelime ile ilişkili görünmüyor buda yolunuz çok ama çok uzun demektir, site sadece örnek başka benzer sitelerde kullanılabilir.
blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
bilgisayar teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buna ben karar veremem ama ben her şeyi hazır seo ya ben bağlamazdım, yani bir sene boyunca içeriğini ve görsellerini özenerek kendizin hazırlayıp yaptığı seo çalışmasını hangi hazır seo cu yapabilir, illa para ile yapacaksanız en azından ödemeleri zamana yayın ki verim alamadığınızı görürseniz vazgeçersiniz. Daha fazla araştırın, hizmet alıp istediği sonucu alamayan çok insan var. *** forumunda ağzı olan konuşuyor diye açılmış bir konu var oraya bir bakın.
blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.