lostyazilim
tr.link

Sitem google'da 500'de bile yok

17 Mesajlar 3.200 Okunma
acebozum
tr.link

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

diyettv adlı üyeden alıntı

Dostum ben siteyi açtığımdan beri sadece ve sadece özgün makale girdim. Ayrıca siteadı olarak arattığımda google da çıkıyorum. Yani bu sorunun cevabını kimse bilmiyormu? dünyanın parasını ödedim bu siteye

Anlıyorum fakat başka bir şey aklıma gelmedi şuan. Geçmiş olsun inşallah yardım ederler size.

wmaraci
reklam

islamAydinn islamAydinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek AdSense
  • Konum Batman
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 36 / 86
  • Ticaret 58, (%100)

Kralo adlı arkadaşa soruyorum tam olarak yasak olan nedir. 2- tasarımı yaptırdığımız şirket ile seo anlaşmamız var onların seo havuzunda yer alıyoruz ama sıradan bir durum yani sonuçta ben neden 500 de yokum

Yasak olan mı nedir? adsensede yenisiniz sanırım adsenseden anlayan uzmanlara filan sorarsanız daha iyi olur. şikayet edilirseniz banlanırsınız. sağ ve soldaki kayan reklamlar yasak.

buyrun bi resim aldım söylediğim yerleri kırmızı ile daire içine aldım..

guven5 guven5 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek bilgisayar teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** P**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 7 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
ilgili konuya dönersek, siteyi açınca diyetyap.com yapınca doğrudan diyetyap.com/tr oluyor bu arama motorları için bir sorun olabilir, domain adı seo açısından uygun ama bu kelime olup olacak en rekabetçi kelimelerden ve şahsi emek verilerek uzun bir süreye yayılmış bir çalışma yapılmadan asla sonuç alamazsınız. Kısaca bu kelimede bir yerlere gelmek seo hizmeti verenlerle çok zor, ben seo uzmanı değilim ama rekabetçi kelimelerde acı tecrübelerim var. Milyarların döndüğü bir sektörde iyi planlanmış, zaman yayılmış ve rakipler baz alınarak bir seo çalışması yapılmalı eğer seo hizmeti alınacaksa bu anca seo da sitenizin zayıf kaldığı yönleri takviye etmek için olabilir.

tracekeys.com sitesinde arama yapınca siteniz herhangi bir kelime ile ilişkili görünmüyor buda yolunuz çok ama çok uzun demektir, site sadece örnek başka benzer sitelerde kullanılabilir.

blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.

diyettv diyettv Takip Edin, Sağlıcakla Ka Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

guven5 adlı üyeden alıntı

ilgili konuya dönersek, siteyi açınca diyetyap.com yapınca doğrudan diyetyap.com/tr oluyor bu arama motorları için bir sorun olabilir, domain adı seo açısından uygun ama bu kelime olup olacak en rekabetçi kelimelerden ve şahsi emek verilerek uzun bir süreye yayılmış bir çalışma yapılmadan asla sonuç alamazsınız. Kısaca bu kelimede bir yerlere gelmek seo hizmeti verenlerle çok zor, ben seo uzmanı değilim ama rekabetçi kelimelerde acı tecrübelerim var. Milyarların döndüğü bir sektörde iyi planlanmış, zaman yayılmış ve rakipler baz alınarak bir seo çalışması yapılmalı eğer seo hizmeti alınacaksa bu anca seo da sitenizin zayıf kaldığı yönleri takviye etmek için olabilir.

tracekeys.com sitesinde arama yapınca siteniz herhangi bir kelime ile ilişkili görünmüyor buda yolunuz çok ama çok uzun demektir, site sadece örnek başka benzer sitelerde kullanılabilir.

Dostum açık konuşayım 5000 Tl teklif ediyorlar vereyim gitsinmi ?

wmaraci
wmaraci

islamAydinn islamAydinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek AdSense
  • Konum Batman
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 36 / 86
  • Ticaret 58, (%100)

Dostum açık konuşayım 5000 Tl teklif ediyorlar vereyim gitsinmi ?

Daha fazlasını isteyin.. öyle bir domaine o fiyat az..

diyettv diyettv Takip Edin, Sağlıcakla Ka Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
ne olmalı peki sence

guven5 guven5 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek bilgisayar teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** P**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 7 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Buna ben karar veremem ama ben her şeyi hazır seo ya ben bağlamazdım, yani bir sene boyunca içeriğini ve görsellerini özenerek kendizin hazırlayıp yaptığı seo çalışmasını hangi hazır seo cu yapabilir, illa para ile yapacaksanız en azından ödemeleri zamana yayın ki verim alamadığınızı görürseniz vazgeçersiniz. Daha fazla araştırın, hizmet alıp istediği sonucu alamayan çok insan var. *** forumunda ağzı olan konuşuyor diye açılmış bir konu var oraya bir bakın.

blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al