Giyilebilir teknoloji aldı başını gidiyor. Gelişen dijital dünyada kolumuzdaki saate, akıllı telefon özellikleri mi sığdırılmadı, gözümüzdeki gözlüğe bildiğiniz bilgisayar teknolojisi mi entegre edilmedi. Neler yaşandı daha neler. 2013 yılı çok bereketli geçti arkadaşlar çok. Nihayet geldik 2014' e. Neler olacak bakalım derken geçtiğimiz yılı zararla kapatan ve bunun yanında Galaxy S4 kullanıcılarını hayal kırıklığı içinde bırakan teknoloji devi daha bir kaç gün önce metal bir fırtına gerçekleştirecek olan metal kaplamalı ilk ve inanılmaz bir modeli; Galaxy F modelini piyasaya süreceğinin sinyallerini verdi. Galaxy S5' in bir diğer versiyonu olarak tanımlanacak olan Galaxy F modelinin, Samsung' un yeni amiral gemisinin olması bekleniyor arkadaşlar.

Asıl Bomba Lensler

Akıllı telefon ve tablet piyasası ağırlıklı gelişen teknolojinin bir yansıması olan, ancak ana kriterleriyle öncü olabilecek bir ürün dedikoduları yayılmakta. Geçen bir makalede okudum arkadaşlar, Google Glass' a rakip ve gerçekten büyüleyici bir teknoloji olan Full HD Lens' leri tanıtıyordu. Etkilendim. Kıskandım. Düşünsenize, cihazınızdaki sanal ekranda yer alan tüm bilgileri lensler aracılığıyla gözlerimize HD aracılığıyla aktaracak olan bir teknoloji. Yeniliklere odaklı bir firma olan Innovega, bunu başarmışa benziyor.

İki Sistemli Teknoloji

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi ' Google Glass' in full HD versiyonu ' olarak bilinen lens' in sistemi, iki sistemin birleşmesinden oluşuyor. Birinci sistem, gözümüzün en uzak ve en yakın nesnelere aynı anda focus sağlayabilmesi, bir diğer sistem ise akıllı cihazlardaki verileri, mikrodan da küçük projektörlerin lense taşımasıyla gerçekleşiyor.

Lens İle Ekrana Komut Verin

İnnovega' ya göre, akıllı cihaz ekranlarına komut vermek, gelen e-posta veya mesajları okumak ve video izlemek gibi daha birçok özellik, lens ile mümkün hale geliyor. Bence gerçekten başka bir devrim açma yolunda ilerliyor İnnovega.

Söz Sizde;

Ne düşünüyorsunuz, hele söyleyin bakalım :) Gerçekten etkileyici değil mi ? Bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi hissediyorum bizzat kendimi son bir kaç yıldır. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar. Teşekkürler.

Kaynak: Lütfen konu hakkında şu makaleme ulaşabilirsiniz.

İyi Çalışmalar..