Şöyle düşünüyorum,ben böyle birşey yapacak olsam ilk olarak küçük bir ofis tutmam gerekecek.Ev'de çalışmaya göre verimi arttıracak ve resmiyete dökecek işi.Ofis içinde bir miktar para lazım tabi.Gidip'de çok işlek bir yerde almak yerine kuytu bir yerde almak daha ucuza getirecek ofisi.Zaten önemli olan internet'de ki yerimiz.Daha sonra direk marka olup,kazanç bekleyemem.Marka olmam için ve ofis parası için ufak tefek işler yaparak para biriktirir,daha sonra marka'm ve hayallerime başlarım.

Elimizde bir ofis ve biraz para var.Eğer bilgim var ise başlangıcı başlatır,ve hemen yanıma eleman alırım.Eleman uzman olmalı,kaliteli eleman yüksek ücret ister.Bunuda kar'dan pay vererek hallettik.

İlk yazılımı ücretsiz olarak çıkarttım,tabi reklam vs giderim,ve yine reklamlardan gelirim olacak.Elde ettiğim gelir ile ekibi geliştirip yeni bir yazılım ve ücretli satmak.

Ama bak bunlar herkesin planıdır.İşler ters gidebilir,çoğu şirket açıldığı gibi batar.Çoğu şirket çok büyür bi anda batar,ne demişler ne kadar yükseğe çıkarsan o kadar hızlı düşersin.

Sana önerim,şu yaşında bilginin peşinde ol.İleride elemana vereceğin para cebinde kalır.