Arkadaşlar inanın yazdıklarınızdan düşüncelerinizi anlamış değilim... Hani bu ülkede iyi bir şey yapılmaz, yapılırsa önü kapalıdır demeye getiriyorsunuz ya, işte bunun ilk ayağını bir çoğunuzun kurduğu cümleler oluşturuyor.

İlk sayfaya tekrar dönün ve bu genç tanımadığım adamın yazısını tekrar okuyun derim. Adamın bir hevesi ve hayali var. Bunu olmaz, yapamazsın, saçmalama, bunlar uçuk-olmayacak hayaller demek başlamamış bir işi baltalamak demek.

Lütfen biraz yapıcı olun. Bu konuda yani yazılım, işletim sistemi hakkında bir bilgiye sahip değilim. Ancak aranızda bu bilgiye sahip olanalar var bu işin külfetliyse neden yapılamayacak olduğunu ya da yapılabilir bir şeyse nasıl yapılabileceğini anlatması gerekir.

Şayet yorumlarınız; işletim sistemi geliştirmek, sıfırdan yapmak saçma olduğunu kanısında ise bu genç arkadaşa alternatif olabilecek şeylerin izah etmeniz gerekir.

İnanın yorumlarınız beni yıktı... Sonrada bu ülkede neden bir şey olmuyor... Olmaz tabi, başlamaya bile fırsat verilmiyor, bırak kağıt üstündeki projeyi kafalardaki projeler engelleniyor. Adam genç ve hevesli... Gayet açık bir şekilde yazmış "Görüşlerinizi bildirin, şayet yapamazsın diyorsanız nedenini söyleyin" demiş...