-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
P** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 5 kere başvuru yaptım Warez türü vb konuları kaldırdım sildim ama bana halen gönderdiği mesaj bu . Tema veya seo eklentilerinden mi sorun yapıyorlar . Bot felanda kullanmyorum . sadece akşam işten gelince her gün 15 adet konu ekliyorum ...
Sayın Kullanıcımız,
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitende hala hd izle, mp4 izle, pepe full indir tarzı konular var bunların hepsi politika ihlali.
Ayrıca kullandığın temada adsense almanı engelleyebilir. Header aşırı büyük herhangi bir sayfaya girdiğinde içeriğe erişmek için aşağı inmek gerekiyor. Yani pek kullanıcı dostu bir tema değil.
Yani anlayacağın sitede aşırı politika ihlali var normal...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Pusat Bilişim Kurucu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sitenizi ufak bir ucret karsiliginda adsense ye kabul ettirecek sekilde duzenleyebilirim
TheExp3rT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açık Söylemek Gerekirse tema berbat . değiştirmenizi ve titiz bir sekilde düzenlemesi daha iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PHP - CSS Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba, adsense ile ilgili sorun yaşıyorsanın ve siteniz gelir yapmıyorsa sitenizin hiti varsa ve hitten gelir sağlamıyorsanız adsense sorununu engellemek adına kendim adsense gelirinizin %5'ini almak üzere size adsense hesabı verebilirim şuanda 2 site ile birlikte çalışıyorum tel 0534 794 19 39