shzde6161 adlı üyeden alıntı

Aranızda MLMIA 'yı bilen var mı? Hiç olmazsa biraz araştırın da yazın arkadaşlar...

Araştırmaya bile üşenen arkadaşlar için MLMIA

Alıntı:
Mlmia 1985 Yılında kurulan ve de hiçbir ticari amacı olmayan uluslararası bir vakıftır. Yetkisi ise, “gerçek” Network Marketing şirketlerine sertifika vererek bir güven ortamı oluşturmaktır.

Bu konuda Mlmia ile yasallık karıştırılmamalıdır. Mlmia sertifikası şirketlerin gerçekten Mulit Level Marketing sistemini uyguladıklarının kanıtıdır. Yasallık her ülkeye göre, o ülkenin yasaları gereğince değişiklik gösterebilir.

MLMIA dışında DSA ve WFDSA Vakıfları da şu anda aktif olarak Doğrudan Satış şirketlerini sertifikalandırmaktadırlar. Bu üç kuruluşunda amacı aynıdır;

” Tamamen insanlığın yararına olan bu vakıflar 21.yy ticaret sisteminin doğru bir şekilde uygulanıp, insanların mağdur olmalarını engellemek için çalışmaktadırlar. “
Peki hadi gelin tartışalım. Yukarda bahsettiğiniz ve yerden yere vurduğunuz firma MLMIA sertifikasına sahip mi?

- Evet.

Devam edelim arkadaşlar. Hem üründe hemde para kazanma aşamasında %18 KDV'yi devlete ödüyor mu?

- Elbette ödüyor. Ödemese başka MLM şirketleri gibi dakikasına kapatılır.

Daha bitmedi arkadaşlar; Türkiye'de şubesi var mı?

- Evet var. Mega Grup Bilişim adı altında Mega Holdigns işlemlerini Türkiye'de yürütmektedir.

Peki bu işte ayda 59.400$ kazanmak mümkün mü?

- Düzenli ve sıkı bir çalışmanın ardından 2-3 yıl gibi kısa bir sürede aşağı yukarı ayda 59.400$ kazanabilirsiniz. (Şu anda aşağı yukarı bu fiyatta kazanç sağlayanlar mevcut)

Bu işin ürünü nedir?

- Ürün Limitlendirilmemiş Hosting ve Domain'dir.

Ürün fiyatı piyasanın üstünde midir?

- Ürünün size sağladığı şeyleri konuşmak gerekirse. Piyasada düzgün ve güvenilir bir firmadan limitlendirilmemiş Hosting ve domain'i 150 TL Gibi bir fiyata alırsınız. Ama sadece size alanı ve isimi verirler. Web sitesini nasıl kuracağınızı öğretmezler. Ya da size şu anda binlerce dolar değerinde olan kişisel gelişim eğitimi, kendinizi geliştirme taktikleri vb. şeyleri vermezler. Hepsinden daha önemlisi size para kazanma fırsatı vermezler. Kendi distribütörlüğünüzü oluşturma fırsatı vermezler.

Şimdi burada yorum yapan onlarca arkadaşa sormak istiyorum kim size 587,5 TL harcayıp para kazanabilme şansı verdi bu zamana kadar?

Bu iş milli piyango değil arkadaşlar, 3500 kişi 19 Ağustos'da Haliç Kongre Merkezinde toplandı. Sizce insanlar kazanmasa orada işleri neydi?

Bu işin tek amacı para kazanmak değildir.

Günlük 1000 TL harcayan adamın bu işe girmekte ki amacı nedir sizce? Para mı?

- Tabi ki Hayır. Kendi başına bir şeyler başarmak istemek.

Şimdi size soruyorum arkadaşlar...

Burada kaçınız Mega Holdings sunumu dinledi ya da kaçınız bu işte bir geleceği olacağını düşündü?

http://www.tripod.lycos.com/pricing/

dünya çapındaki Lycos şirketi tripod hizmeti 5 GB web alanı ve hazır taslak sistemi karşılı aylık 11.95 dollar alıyor. Toplam senelik 143,40 dollar.
Bizim hizmetimiz en az 2 kat fazla olsa (kısacası 10 GB) ki sınırsız,
iki kat fiyat oluşur 286,80 dollar (ki bizim fiyatımız 1 senelik 250 dollar)

Türkçe destek veya eğitim veren bir birimi de yoktur!
kısacası dünya devinden daha ucuza hizmet veriyor Mega Holdings.
Pahalı diyenlere ... !

- Tahmin ediyorum 1-2 kişi sunum dinlemiştir. Diğerleri de çevresinde başarısız olan kişilerin ya da bu işte başarısız olup internette yalan yalnış bilgiler veren kişilerin iftiralarını dinlemiştir.

Neyse arkadaşlar bu yazımda sadece bilgi vermeyi ve bazı yanlış bilinenleri izah etmeye çalıştım. Umarım buradaki arkadaşlar bana da iftira atmaya kalkışmazlar. Herkese iyi forumlar...


http://wmmega.com/index.php/mega-holdings/


Ya beter olun beter. O "başkanım, liderim" dediğiniz adamlar tutuklanınca göreceğim ben sizi, az kaldı çok uzak değil. Hürriyet vesaire haber ettiğine göre yavaştan suyunuz ısındı demektir.