@MrAuTHoR bir çok yere katılmıyorum. sen lise 1' e öğretmenlik yapmış birisin. Ama insanları zaten hayaller yaşatır bunu bilmen gerekmez miydi ? Hayaller olmaz ise hayatta tat tuz olur mu ? Hepimizin bir hayali yok mu ? bazılarımız küçük hayallerin peşindedir bazılarımız büyük hayaller ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte. Sen ne kadar çalışırsan o kadar hedefine ulaşırsın. Sen lise 1 sınıflara öğretmenlik yapmış birisin hiç şu şekilde bir mantık kurabilir miyiz? Sınavımız var "sınavda 45 almadan 100 almanın hayalini neden kuralım ki 45 almak sınıfı geçirmiyor mu ?" gibi bir mantık olabilir mi ? Bu kişi ne kadar çalışırsa sınava o kadar yüksek not alır. Hayal de böyle bir şeydir. Sen ne kadar büyük hayal kurarsan o kadar çalışmak zorundasındır. Senin hayalin dünya da 1 numara olmak ise günde 1 saat uyuyacaksın gerekirse hiç uyumayacaksın, senin hayalin dünya da 100. olmak ise 6 saat uyuyacaksın. Kısaca demek istediğim şu hayalin ne kadar büyük ise çalışman da o kadar büyük olmalı 5 sene 10 sene 20 sene 30 sene geçecek belki ama yinede hedefin varsa bu her zaman en üst seviyede olmalı. Hayallerine giderken takılıp düşeceksin belki canın yanacak belki yara alacaksın canın sıkılacak ama neden olmuyor yaa diye değil ben nerede hata yapıyorum diye sormalısın her zaman sen düşmüşsen bir yerde hata vardır da düşmüşsündür ya ayağını yere sürterek gidiyorsundur ya da önüne bakmıyorsundur, eğer bir hayalin olmayacak ise zaten hiç kasmanın anlamı yok bırakın hayat sizi hak ettiğiniz yere götürür zaten hayal kurmanıza gerek yok.
Ben arkadaşı destekliyorum hayali hep en üst seviyede olsun aklında kalacağına yap hata yapmadan doğruyu öğrenemezsin, belki çok para gerekecek belki büyük yatırımlar yapman gerekecek ama sen bu hayalin kadar büyük çalışırsan illaki bir şeyleri başaracaksındır.