-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar bir ricam olacak anasayfada yayın resmini nasıl tıklanabilir yapabilirim. Demek istediğim şu konuyu benim web sitem İmzada yazıyor siteye girdiğinizde ana sayfada yayın resmine tıkladığım zaman yayının devamına gitmesini istiyorum bunu nasıl yaparım lütfen yardımcı olurmusunuz
Not: Web sitem Blogger alt tabanlıdır.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
arkadaşın yaptığı gibi yapabilirsiniz Blogger editörde resmini yükledikten sonra yukarıda kodda yer aldığı şekilde düzenleyebilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kardeş peki şöyle bişey olabilirmi bazı şablonlarda bu otomatik oluyor yani bende kendi temam için otomatik bişey yapamazmıyım bunun bir yolu yokmudur her defasında bu işlemi yapmak zorunda kalmadan otomatik olsa çok harika olurdu bilgilendiriğiniz için çok Teşekkür ederim Kardeş
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
boşta
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
reimde gösterdiğim kısmnda senin temada birkaç script dosyası olduğu için yanlış olanı söylemiş olabilirim. istersen tema kodunu notdefterine kaydet özel pm olarak gönder biraz uğraşıp halledeyim. bende uzun bir süre uğraşıp öyle bulmuştum. birkaç deneme yaparak dediğin gibi yapıp yeni kodu gönderirim.