Google'a olan sevdanızdan gözünüzdeki at gözlüğünü çıkarmayı unutmuşsunuz galiba elalemin derdi sizimi gerdi acaba ? Google'ı böyle ananız babanız gibi savunmanızın sebebi nedir ? cahillikte diz boyusunuz yazdığınız mesajı okumadan ön yargınızla birşeyler yazıp paylaşmışsınız bende cevap veremeden yapamayacam Aydın Doğan Yandex Türkiye'ye geldikten sonra Yandex Türkiye'ye ortak olmuştur bu konu hakkında Yandex yetkililerinden de yeterli bilgiyi alabileceğinizi ancak beyin bilgi seviye kapasitenizin bunları taşıyabileceğini pek sanmıyorum bu arada bu kadar çirkefleşebileceğinizide tam olarak tahmin etmiyordum bundan sonraki cevabınızda daha ne kadar çirkinleşebileceksiniz çok merak ediyorum.
Sevgiler. Saygılar bizden :)
Sevgiler. Saygılar bizden :)
benim google sevdam deil senin yandex sevdan at gözlükleriyle bakmana sebep olan at gözlüğüyle bakan sensin bi tarafı rusça bi tarafı Türkçe olan bi hizmetten bahsediyorsun googleda seneledir kullandığın hizmetleri bak yandexte bu var deyip link atıyorsun ki şuan android kullanıyosan zaten bunları çok iyi biliyo olman gerek ama beyin işte yoksa öyle boş boş bakarsın fazla bakarsan beyin.dll hatası alırsın aslında hiç söze gerek yok beyni olan için internet sitene şuan en çok googleın hit gönderdiği kesin yandexin arama sonuçlarına bakınca saçma sapan alakasız siteleri görünce kullanmaya devam ediyosan savunmaya devam ediyosan sende zaten bahsettiğin beyin yoktur başka cevap gelmez sana beyin olmadığından anlamıcan nede olsa
"Bilip bilmeden kendi gözlüğünüzden birşeyler paylaşmak istemişsiniz burda sizin yanlışınızı düzeltip insanlara ışık tutmakta bize düşer Yandex ve Google'ın Türkiye'de herhangi bir şirketi veya şubesi yoktur." demissiniz evden çalışıyolarmış hacı ev tutmuşlar videoyu izle
http://tv.webrazzi.com/video/giris/4e77bebed27dc_502a289e3986a