Merhabalar lol ile ilgili bir website kurucam. sihirdar vadisi tarzında olucak. domaın suanlık aklımda. Ama tema ve bu tarz seyler ıcın ortak lazım. Ogrencı oldugum ıcın bos zamanım cogunlukta yanı ıcırek ve bu tarz seyler bende olucak + seo. Zaten ıcerık ısı ıyı bır ekıple kolayca olcak bır sey. Daha once webmaster forumu fılan kurmus gayet ıyı yerlere getırıp ardından satmıstım. yanı bu projenınde tutcagından suphem yok


Proje Başlığı :

Lol İçerik Sitesi


-Proje içeriği (Kısaca bahsedin):

League of Legends adlı dünyanın en popüler oyununda ki en yeni haberlerin ,Sampiyonların buildleri,counterları tarzında bilgileri veren sosyal bir websitesi.
Avrupada böyle çok popüler siteler var ama türkiyede açıkcası pek fazla yok. Ayrıca türkiyedeki nerdeyse hiçbir sitede olmayan bir uygulamayıda getirmeyi planlıyorum.
stream yayınlarıda olucaktır elbette.

-Proje için gereken meblağ:

Host hizmeti,yazılım geliştirme vs

Projeden kaç ayda ne kadar kazanç sağlayacağımıza dair bilgileri atarsan görüşme sağlayabiliriz.

proje reklamlardan para kazanıcaktır popüler seviyeye gelince siteye ait t-shirtler,kupalar veya bu tarz şeylerde satışa sunulcaktır.Ayrıca stream yayınlarında twich.tv uzerınden para kazanılcaktır.

-En önemlisi : Rakip firmalardan 3-4 adet belirtirsen sevinirim.

Haber konusunda : Sihirdarvadisi.com
türkiye build konusunda : http://www.lolrehber.com/
avrupada build : http://www.mobafire.com/
türkiyede : http://www.lolyardim.com/

-Ayrıca yatırımcının buradaki işlevi para yatırmak dışında ne olacaktır ?

ilk etapta siteyi oturtmak için host ve tema gereklidir. Ardından her şey arka arkaya gelicektir. Sponsorun yaptığı reklam faliyetleride bu sürecin hızlanmasında büyük öncülük sağlıcaktır.