Kusura bakmayında 5 yıllı vb6 dili ile uğraştığınız halde ping programımı yapıyorsunuz :)
Ben 4 sene hack ile uğraştım 3 ay boyunca vb6 ile ilgilendim admin panel tasarıyıcı, brute force, sql tarayıcı, dork tarayıcı programlarını rahatlıkla yapıyorum
Ben 4 sene hack ile uğraştım 3 ay boyunca vb6 ile ilgilendim admin panel tasarıyıcı, brute force, sql tarayıcı, dork tarayıcı programlarını rahatlıkla yapıyorum
Bunu bir gövde gösterisine çevirmeyin bence :) Öyle bir şey yapmak istemem çünkü çok egosal oluyor anlıyorsundur umarım :) Herkesin odaklandığı projeler, çalıştığı alanlar farklı tabi.Benim arkadaşlarım bu projeyi yapmamı istediler ben de güzelleştiriyorum.Burda ne küçümsenebilinecek bir yer var ne de konusulacak :).Bana gelen mesaj "pinglemek için sitelere girmek bayıyor kanka bir program yapsana şununla ilgili" 'idi.
Neyse DN Zafer bey, siz devam edin diyelim sql tarayıcı veya dork tarayıcı programlarına arkanızdayız :)
#edit bu arada siz ping derken site pingleme(hack işleri) sandınız sanırsam, yaptıgım program siteyi pingletip bot çağırmak ile ilgili', bilginize.