lostyazilim
tr.link

S3 Mini mi ? GM Discovery mi ?

17 Mesajlar 6.371 Okunma
lstbozum
tr.link

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Herkese merhaba.Bu haftasonu telefon alacağım. bütçe max700 tl. Telefonu büyük ihtimal 2 sene kullanacağım.Acayip büyük oyunlar oynamam.Genellikle internet video vb işlerde kullanacağım.

Şuan s3 mini düşünüyorum.Aynı fiyata Gm Discovery var.Donanım Haberde incelemelere baktım.Özellik bakımından Discovery S3 ile karşılaştırıyorlar. Bazıları iyi bazıları kötü diyor.

Discovery şikayetlerde telpa garantisi kötü,ölü pixel,sarj girişi sorunu vb şikayetler gördüm.Siz ne düşünüyorsunuz ?

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
wmaraci
reklam

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim s3 mini ben gmd aldım. Yaklaşık 4 ay oldu kardeşimin telefon foto ve menü geçişlerinde tutukluk yapıyor benim telefonda oyle bir sorun yok bunun nedeni de bence samsungda gereksiz bir çok uygulama olması ve ram temizleme el feneri vb gibi gerekli olabilecek uygulamaları da yükleyim diyorsan samsung iyice şişiyor gmd de bu uygulamalar yüklü geliyor senin yüklemene gerek kalmıyor ölü pixel,sarj girişi sorun bende olamadı o kadar telefon sattı illaki olabilir

Sivaa Sivaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
S3 mini al kardes mesela aldin diyelim kasmalar var ram az falan begemmediysen daha hizli istersen xda da veya diger andoid forumlarinda stock romlar veya custom romlar indirebilirsin samsunglar icin cok secenek var gm lerde o kadar yok

Haberomi.com

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
GM Discovery al bence. S3 Mini alırsan büyük bir ihtimal beklediğini bulamazsın.

wmaraci
wmaraci

GencHaber GencHaber Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 14 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
suanda gm discovery den yazıyorum ve tek diyeceğim s3mini ile discovery yi karşılaştırman büyük hata tartışmasız gm discovery bence...
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)
aynı 2 şık arasında kaldım s3 mini aldım tabi bana face + mesajlaşma için lzmdı samsung tercih ettim discovery baya araştırdım kağıt üzerinde s3 miniden iyi ama çok fazla sorun cıkarttığını okudum tabi kullanmadığım için bilemem gidip 2 sinide incele hoşuna hangisi giderse onu al :)

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)

luxfm adlı üyeden alıntı

aynı 2 şık arasında kaldım s3 mini aldım tabi bana face + mesajlaşma için lzmdı samsung tercih ettim discovery baya araştırdım kağıt üzerinde s3 miniden iyi ama çok fazla sorun cıkarttığını okudum tabi kullanmadığım için bilemem gidip 2 sinide incele hoşuna hangisi giderse onu al :)

Hocam benim durumda aynı işte Discovery'nin sorun çıkarmasından korkuyorum.Her ay garantiye veremem.

Ek Olarak:

GencHaber adlı üyeden alıntı

suanda gm discovery den yazıyorum ve tek diyeceğim s3mini ile discovery yi karşılaştırman büyük hata tartışmasız gm discovery bence...

Hocam telefon hakkında internette bazı sorunlar yer alıyor ölü pixel,sarj girişi sorunu vb sorunlar sizde var mıydı hiç sorun ?

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

GM Discovery al bence. S3 Mini alırsan büyük bir ihtimal beklediğini bulamazsın.

Hocam özellik olarak çok iyi ama internetteki yorumlar kafamı karıştırdı.Habire sorun yaratmasını istemiyorum.Tmm arada bir sorun yapar veririm garanti düzelir ama bu sürekli olursa kötü olur.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

mertaluc mertaluc işsiz Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1058
  • Beğeniler 353 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
[QUOTE=]Ek Olarak:

Hocam telefon hakkında internette bazı sorunlar yer alıyor ölü pixel,sarj girişi sorunu vb sorunlar sizde var mıydı hiç sorun ?

[/QUOTE]

Abim Discovery kullanıyor 2 ay gibi bir süre oldu şimdiye kadar bir çok uygulama yükledim, sildim, karıştırdım herhangi bir sorun çıkartmadı. Görüntü bakımından youtube da izlediğim videolar direk hd olarak açılıyor ve çok güzel gösteriyor. Abim aldığında şarj sorununu da sordu yanlış hatırlamıyorsam telefoncu o sorun beyaz modellerde var 10 tane sattım 9'u geri geldi ama siyahlarda hiç sorun yok dedi (Tam öğrendiğimde yazarım). Kısacası sorun görmedim ben tabi s3 mini ile kıyaslayamam hiç kullanmadım.

Edit: Beyaz model demiştim o öyle değilmiş. Şarj sorunu 16 gb olanlarda oluyormuş onlar sürekli tamire yollanıyormuş.

http://mertaluc.net

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
S3 Mini'de karşılaşacağın sıkıntılar seni GMD'de de bekliyor olacak. S3'ten dahi daha güzel özellikleri var GMD'nin. Geniş ekran, yüksek performans ucuz fiyat.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
General Mobile Discovery, S3 ile karşılaştırılırken (denk sayılırken) S3'ün minisini düşünmek biraz ilginç olsa gerek;geçi fiyatları yakın olduğu için karşılaştırıyorsunuz sanırsam birde marka şüpheniz olsa gerek...

Tavsiyem kesinlikle General Mobile Discovery almanız;ama olası bir sorun çıkması durumunda sorunsuz iade edebileceğiniz güvenilir bir yerden almanız.

Performans ve özellik olarak GM Discovery sizi oldukça tatmin edecektir...

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al