-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
nakliyat
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kod var demekki içinde çekiyor
evden eve nakliyat
http://WWW.akkurtevdeneve.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şu sayfa ilginç:
http://www.wpsharecenter.com/?fee=icsj.php
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi ne öneriyorsunuz arkadaşlar? Ne yapayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
linktekileri uygulayın hocam aynı sorunu yaşıyorsunuz.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce şu host firmasıyla görüşeyim bakalım onlar durumun farkındamı sonra bende denilenleri yapayım. İşlemlerden sonra sizi bilgilendireceğim.İlginiz için tekrar teşekkür ediyorum.
Ek Olarak: Kültürel Belleğin özgün bir içeriği var. Hergün güncelleniyor. Google en sevdiği iki işi de aksatmadan yapıyor fakat web sitesinde inanılmaz bir düşüş vardı. Okulların açıldığı şu günlerde eğitim sitelerine ilgi çok fazla olması gerekirsen düşüş olması bir yerlerde yanlış giden bir şeylerin olduğunun sinyallerini veriyordu.
Web siteniz varsa sürekli takip etmek zorundasınız. Bu takip de sadece içerik eklemekle olmuyor. Google Web Tools hizmetlerini günlük kullanmak gerekiyor. Sitenizi sürekli denetim altında tutmak zorundasınız.
Google aramalarında siteme gelen sözcükler dikkatimi çekti. Movies, Film gibi aramalarla benim siteme gelinmişti. Bu ilk bakışta normal görünse de bir kaç gün sonra bu sözcüklerden yoğun şekilde siteme geldiklerini gördüm. İyide benim sitemde film yok, filmlerle ilgili bir yazı yok ki ?
Link çıkışlarını kontrol edeyim dedim. Bunun için WM Araçlarını kullandım. Kültürel Bellek üzerinden dışarıya 250 yakın link çıkışı var. Link verilen siteler ise yabancı film siteleri. Bir web sitesinin kalitesini etkileyen en önemli faktörlerden biride linkler’dir. Bu linklerin kalitesi sitenizi de doğrudan etkilemektedir.
Web sitenizdeki link çıkışlarını düzenli kontrol etmenizi öneririm. Özellikle sitenizi güncel tutuyorsanız, özgün içerik ekliyorsanız sizin de böyle bir sorununuz olabilir.
Dışarıya verilen linkleri bulmanız nerdeyse imkansız. Bunun için yapmanız gereken çok basit bir işlem var. WordPress indirip ftp atın ve değiştirin. Başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Tekrar kontrol ettiğinizde sorun büyük ihtimal çözülmüş olacaktır. FTP şifrelerinizi de her ihtimale karşı değiştirmeyi unutmayın.