Başlık aşırı yanıltıcı ve ütopik olmuş . Yakıtsız araç diye bir şey söz konusu olamaz. Enerji yoktan var edilemez. Her ne şekilde olursa olsun bir cismin hareket edebilmesi için bir enerjiye ihtiyaç vardır. Bu enerjinin de bir şekilde üretilmesi gerekir. Bu tür hayal ürünü yada basit ama reklamları tanıtımları abartılmış 1 den 3 üreten şeklinde yansıtılmış bütün sistemler aslında 5 para etmeyen şeyler .

Uzun süre araştırdım temiz ucuz enerji , az yakıt yüksek enerji gibi şeyleri . Hiç bir kimse hiç bir kurum hiç bir üniversite hiç bir enerji şirketi dünyanın hiç bir yerinde 1 den 1.01 bile çıkaramamış hatta sürtünmeyi enerji aktarımını da hesaba katarsak 1 birim enerji ile 1 birim geri dönüş almak bile mümkün değil . Yaptığı her ne olursa olsun bir yakıta bir harici enerjiye ihtiyaç duymak zorunda . Fizik de kanun bellidir evrende bulunan enerji sabittir .Yoktan enerji yaratmak var etmek hiç bir koşulda mümkün değildir. Kendi kendine enerji üretip o enerjiyle yol alması da mümkün değildir. Sonsuz yada sürdürülebilir zamanlı bunu verimli şekilde yapabilmesi de mümkün değildir. .

Hepsini bir tarafa koyun güvendiği insan mucitin seviyesini ortaya koymaya yetiyor.

Büyük ihtimalle böyle bir adam da yoktur . Bir insanın hem fizik hem elektronik hem sanal zeka hem mekanik gibi onlarca farklı mühendislik uzmanlığı gerektiren şeyi tek başına yaptığına iddaa ettiği bişeyden bahsediliyor . Dünyanın en büyük otomobil üreticileri sadece basit bir şerit takip sistemi için milyonlarca dolar harcayarak onlarca mühendis çalıştırıyor i uzun yıllar süren ar-ge sonucunda %100 stabil bile sayılmayan bişey anca ortaya çıkıyorken bu adam kim ki kimseye söylemediği tek başına icat ettiği şeyde bi düzine özellik olduğunu iddaa ediyor ?

Kısacası nereden tutsanız Asparagas haber.