eTrade adlı üyeden alıntı

Bir ara ben de gcmforex reklamlarını kullanmıştım. Geri dönüşü rezaletti haberin olsun. Halk bunlara üç kâğıtçı gözüyle bakıyor ve üye müye de olmuyorlar.

Makaleye sadece şöyle bir göz gezdirdim. Kullandığın görseller abartılı ve çocuksu. On yaşında kız çocuklarını gaza getirmek için hazırlanmış gibi duruyorlar. Sadece borsada "erkeklerle beraber" çalışan bayanların olduğu temiz (yüz ifadeleri aynen 3. görseldeki gibi soyut olmalı) görseller kullan. Artık kültürsüz feministler bile erkeklere karşı yada erkeklere rağmen imajından sıyrılıp "erkeklerin yanında, erkeklerle beraber başarı" imajına dönüş yaptılar. Senin seçtiğin ve beni gülümseten ilk iki görsel bunun tam tersini söylüyor. Çok ama çok geriden geliyorsun. Anlayacağın görsel seçimin anlatımını basitleştirmiş ve senin hakkında kötü fikir veriyor.

İçerik ile ilgili görüşlerinizi daha iyi bir dil kullanarak anlatabilirsiniz. Tanımadığınız bir insanı bu şekilde kültürsüz geriden gelen birisi olarak asla değerlendiremezsiniz. Görüşler elbette önemlidir ama bu şekilde bildirilen görüşler sizin kalitenizden ödün verdiğiniz anlamına gelir.

Erkekler beraber çalışan kadın imajı ise kadınlar tarafından normal bir durumken, erkekler tarafından normal karşılanmayan durumdur. Örnek ise bir önceki yorumda "kadın düşkünü erkekler" olarak dile getirilmiş.