SeosyalMedya adlı üyeden alıntı

Merhaba hepsi için tecrübelerim mevcut ancak belki daha tecrübeli arkadaşların daha güzel tesbitleri olabilir,

1- Wordpress alt yapısıyla yayın hayatına başlattığımız Bürokrat Haber şimdi kendi scriptini kullanıyor. Onbinlerce haber ve resimi kapsayan bu dönüşüm işin ehli bir Php yazılımcısı için 1-2 iş günüydü. Örnek olarak bakabilirsin: http://burokrathaber.com

2- Karar ver kardeşim :) değiştirmek mi istiyorsun değiştirmemek mi :) O konuda wordpress severler genelde http://mashable.com'u örnek olarak gösterir. Aslına bakarsan hem sunucu hem kod yapısı hem de optimizasyona bağlı olan bu durum gerçekten de imkansız değil. İşin ehli bunu da yapıyor.

3- Sence neden SEOSYAL :)

4- Yazar ekibi mutlaka sosyal medyada aktif olmalı. Ayrıca üniversite hocası / akademisyen çevreden birilerini mutlaka ekibinize dahil edin. Etkileri müthiş oluyor. Hatta daha da güzeli, sitenize facebook ile yorum özelliğini ekleyin ve görün. Akademisyenlerin facebookta paylaştıkları yazılarına öyle bir yorumlar geliyor ki...

Ben de bir web girişimcisiyim ve sorularına hiçbir karşılık beklemeksizin cevap verdim. İnşAllah memleketimize faydalı güzel projeler çıkarırsınız.


O zaman cevaplarına birer soru daha ekleyebilirim herhalde :rolleyes:

1-) Verdiğin örnek çok iyi ve benim için aydınlatıcı olmuş. Ancak şimdi değişik bir hedefim var ve 3 kişiyiz. Sürekli bir içerik ekleme ve illaki içeriklere yorum akışı olacak. Resimler de cabası. Ne yorum, ne içerik, ne resim hiçbirini kaybetmek istemiyorum.

2-) Trafik arttığı zaman wordpress beni tıkayacak olursa iş zor, mutlaka değiştirmeliyim.
Ancak hiç sıkıntı olmazsa, diğer sistemde kullanacağım tasarımı wordpress için hazırlar, wordpress'e döktürürüm, biraz da kâr etmiş olurum ?

Tekrar teşekkür ederim ilgine, alakana:rolleyes: