Mertcan adlı üyeden alıntı

O zaman cevaplarına birer soru daha ekleyebilirim herhalde :rolleyes:

1-) Verdiğin örnek çok iyi ve benim için aydınlatıcı olmuş. Ancak şimdi değişik bir hedefim var ve 3 kişiyiz. Sürekli bir içerik ekleme ve illaki içeriklere yorum akışı olacak. Resimler de cabası. Ne yorum, ne içerik, ne resim hiçbirini kaybetmek istemiyorum.

2-) Trafik arttığı zaman wordpress beni tıkayacak olursa iş zor, mutlaka değiştirmeliyim.
Ancak hiç sıkıntı olmazsa, diğer sistemde kullanacağım tasarımı wordpress için hazırlar, wordpress'e döktürürüm, biraz da kâr etmiş olurum ?

Tekrar teşekkür ederim ilgine, alakana:rolleyes:


Şu şekilde düşünürsel aslında basit olduğunu göreceksin. Yazılım uzmanı arkadaş wordpress veritabanında yazıların kayıtlı olduğu tablodan yeni sistemde yazıların yer alacağı tabloya aktarım gerçekleştiriyor. Bunu da tek tek elle yapmak yerine veritabandaki verileri çekip tablo adlarını yenisine göre uyarlayan bir kod hazırlıyor. Sonrasında sana sadece işlemin bitmesini beklemek kalıyor. Hayal değil, yapılmış bir iş. Somut örneğini verdim. Bu yöntemle wp_comments tablosundan yorumları çekip sendeki tabloya kaydedebilirsin. İşin ehli için basit. Diğer sorunun cevabı gibi bu da zor değil. Sen yaptıracağın tasarımın PSD dosyasını iste. Freelancer.com'dan senin için PSD'den Wordpress temaya çevirecek birisini bulmak zor olmayacaktır.

Kolay gelsin. Web girişimciliğini severim. İnşallah ülkemizde daha çok artar.