Merhaba;
Lütfen yanlış ve sonucu kötü olacak bilgiler vermekten kaçınalım. Açıklamamda kaynak olarak Google Webmaster Yöneticisi Yönergelerin de yer alan yazıyı paylaştım.
Açık ve net bir şekilde köprü bağlantıların zararlı olduğunu bizlere açıklıyor. Aralıklar ile yapılması da asla doğal bir görünüm sergilemeyecektir. Amaç zatan köprü bağlantı oluşturmak. Google 300'den fazla algoritma ve kritere göre sıralamaları belirliyor. Sizce bunu anlayamayacak kadar yetersiz bir yapıyamı sahiptir?
Lütfen yanlış ve sonucu kötü olacak bilgiler vermekten kaçınalım. Açıklamamda kaynak olarak Google Webmaster Yöneticisi Yönergelerin de yer alan yazıyı paylaştım.
Açık ve net bir şekilde köprü bağlantıların zararlı olduğunu bizlere açıklıyor. Aralıklar ile yapılması da asla doğal bir görünüm sergilemeyecektir. Amaç zatan köprü bağlantı oluşturmak. Google 300'den fazla algoritma ve kritere göre sıralamaları belirliyor. Sizce bunu anlayamayacak kadar yetersiz bir yapıyamı sahiptir?
Söylediklerinize katılıyorum. Ancak baclink seo açısından temel kriterdir. Sonuçta elinde site bulunduranlar bunları kullanması doğal karşılanmalı. Google hiç bir zaman referans linklere zararlı bakmamış tam tersine desteklemiştir.
Son algoritma güncellemesine göre; alakasız kelimeler, alakasız sitelerden gelen backlinklere göre önlem alınmıştır. Buda bahsettiğiniz doğal olmayan seo çalışmalarına karşı çıkarılmış böylelikle gerçekten seo yapanların emeklerine bir derece korunma sağlanmıştır. Bir anda çok fazla backlink ise doğal karşılanmayıp spam etkisinden dolayı ceza verilmektedir.
Backlink çalışması yapanların karşısında sitenizin gerilere düşmesine karşı alınacak önlem normal karşılanmalıdır.