baborg adlı üyeden alıntı

En son şöyle başlık gördüm "X oyun ve Y oyun indirimde" konuya tıklıyorum. 5 satır yazı. Kaynak:XY.

Yani bu kötü bir durum

Öncelikle keşke eleştirinizi özelden iletseydiniz. Sanıyorum konu benim konum ; http://wmaraci.com/forum/oyun-dunyasi/company-of-heroes-2-saints-row-4-haftasonuna-ozel-ucretsiz-115896.html#post711527

Forum kurallarına göre, yapılan bir paylaşımın altına kaynak belitmek serbesttir. Bu forumda bir çok kişi oyuncudur sanıyorum. Warez olmayan, ücretsiz bir oyun haberini paylaşmak sizi neden rahatsız eder anlamış değilim? Kaldı ki hiçbir backlink yok, sadece haber tanıtımıdır.

Forum kurallarına göre, eksik haber paylaşımı yasaktır. Backlink kasmak yasaktır, kaldı ki linkler nofollow. Açılmış konuyu tekrar açmak yasaktır. Fakat açtığın bir konu ne olursa olsun 'KAYNAK' belirtmek yanlış değildir.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir :). Size ulaştırdığım veya birilerinin ulaştırdığı bir haber varsa, kaynak belirtmek gayet normaldir. Eğer şikayetiniz varsa yöneticilere bildirebilir, veya tartışmayı özelden sürdürebiliriz.

Teşekkürler.