www.nasiyani.net anlaşılan sitem sorunlardan kurtulamayacak neredeyse bi googleden ban yemediği kaldı :D şaka şaka sürekli host sorunu çekiyorum

arkadaşlar derdim şu gerek sponsor gerek paralı host aldım bir türlü sorunlar yakamı bırakmadı

sitenin amacı genel bi site olmasıydı lakin ortaklar vs istekleriyle site ordan oraya sürüklendi.Artık ipleri elime alma zamanı geldi

kullandığım host ayın 24 ünde bitecekmiş bende kişisel olarak sponsor olabilecek bir arkadaş arıyorum hem host sponsoru hemde siteyi birlikte yönetmek için ileride bir de projem var wm dostları için bir ders sitesi gibi bir şey açmayı planlıyorum wmekstra,wmkutuphanesi vs alan adı fikirleri böyle sıralanıp gidiyor.

sponsor olacak arkadaşla wm sitesinide birlikte kurmayı teklif ediyorum bir aksilik çıkmazsa

lütfen sponsor olabilecek birileri çıksın artık sitemi bi sil bi kur yapmaktan bıktım.Baktım olmuyor wm sitesini kurana kadar fiberturkiye.com'a geçerim

biraz kaba saba bi şeyler oldu farkındayım kusuruma bakmayınız lütfen bir arkadaş saolsun kolay kolay sinirlenmediğim halde çileden çıkardı beni