Bir webmaster ve SEO Danışmanı için Site Analizi Oldukça Önemli bir konudur.
Site içerisindeki hata ve eksikleri google gözünden nasıl bir site yöneticiliği yapıyor olduğumu pekçok araç kullanarak tespit etmeye çalışırım. Sitenin Yükleme Zamanı, Kullanılan script sayısı, html kodunun uzunluğu sayfa içerisindeki kelime yoğunluğu ve h1 ve h2 tagları, sayfanın anahtar kelimelerinin çıkarılması Google üzerinde yükselmek ve 1. sayfaya ulaşmak için son derece öenmli hatta zaman zaman hayati önem taşıyan konulardır. Uzun Zamandır yaptığım bu işi tek bir araçtan elde ettiği söyleyemem pek çok aracı aynı anda kullanmak zorunda kalıyordum bazıları ise ücretliaraçlar bu yüzden aylık 500 -750 TL arasında bu yazılımlara para harcamaktaydım. maliyeti düşürmek için bende bu işlerin bazılarını tek elden götürebileceğim ve daha ileride geliştirebileceğim bir araç yazmak için kolları sıvadım ve 2014 yılına kendi yaptığım yeni araçla girdim. dolayısı ile bazı firmalarla ilişkimi kestim. Şimdi bu araçtan daha fazla webmaster ve seo uzmanı yararlansın istiyorum ve bu amaçla analiz aracını herkesin kullanımına açtım.
Dahada geliştirmek için çalışmaktayım.
Umarım herkesin işine yarar bir araç olmuştur.
http://www.seowarp.net/seo-ara%C3%A7lar%C4%B1/seoanalizi.html
Ek Olarak: Arkadaşlar bu Test Sistemi Bu Kadar Yüklenmeyin 16- 17 Kişi Aynı Anda Sorgu Yapıyor Sistem Çökecek Nerdeyse