Merhaba arkadaşlar aklıma bir fikir geldi wordpress tema paylaşıma yapan Türk sitesi az zaten çoğuda düzgün bir tasarıma sahip değil bende bundan yola çıkarak şöyle özellikleri olan bir site yapmayı düşündüm;

-Tema robotu (tema bulmanıza yardımcı olacak örn. tek sutun,çift sütun - siyah,beyaz gibi seçenekler)

-Tema yolla (özel bir form sayesinde kendiniz tema ekleme yazısı yazabilecek bize yollayacaksınız uygun görülürse onaylanacak)

-Demo bar (temanın demo adresinde üst kısımda bulunacak üstünde site logosu mobil tablet gibi değişik cihazlarda nasıl göründüğü gösterilecek)

-tema paylaşımı (Temayı sitesinde paylaşmak isteyenler için oluşturulmuş bir yazı bulunacak)

-Forum (temalarla ilgili sorunları paylaşmaları için tema hakkında açılmış konu üzerinde yazabilecekler)

-Tema eklentisi (wordpress için oluşturulacak eklenti üzerinden sitelerinde yeni eklenen temaları gösterebilecekler)

-Ücretsiz tavsiyeler (karşılaşabilecekleri sorunlar ve ufak tavsiyeler içeren bir blog)

böle bir kaç özellik düşündüm sizinde görüşünüzü almak istedim şöyle bir şey daha olsa derseniz yapabileceğim düzeyde geliştirebilirim belki siteyi açmam temayı yapar yayınlarım belli olmaz :D

isim önerisi de verirseniz sevinirim benim aklıma gelenler

wpmaymunu.com - wpcanavar.com