lostyazilim
tr.link

Kral Oyun - Online Güncel Oyun Sitesi

3 Mesajlar 800 Okunma
lstbozum
tr.link

Nighty Nighty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir internet ortamındayız. Bu internet ortamı sayesinde eğlence kültürümüz değişiyor, yenileniyor. İhtiyaçlar çoğaldıkça bir o kadar cevap vermeye çalışan sektörler oluşuyor. İnternet oyun sektörü de bunlardan bir tanesi. Bu internet sektörünün içerisinde kendine yer bulmayan çalışan ve Kral Oyun başlığı adı altında sizlere hizmet vermeye çalışan bir oyun sitesi olan Kral Oyunlar Oynayabileceğiniz Enkraloyun.biz, gün geçtikçe büyüyen oyun portföyü ile size daha eğlenceli ve daha kaliteli oyunlar sunmaktan mutluluk duyar.

İnternet üzerinde aramalarda " Kral Oyun " başlığı adı altında ve " Oyun Oyna " yer almaya çalışan Enkraloyun.biz, her geçen gün değişen global dünyada teknolojisi ile size en hızlı hizmeti sunmaya çalışıyor. Hepinizi kaliteli oyunlar oynamaya davet ediyor.

wmaraci
reklam

iZo iZo WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Seo danışmanı
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad i** T**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 12 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
İyi güzelde üst tasarımda sanki göze batan bişey var hocam tanıtımları gezerken ziyaret ettim gözüme çarptı söyleyim dedim renk uyumsuzlugu olmuş biraz.

Nighty Nighty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

iZo adlı üyeden alıntı

İyi güzelde üst tasarımda sanki göze batan bişey var hocam tanıtımları gezerken ziyaret ettim gözüme çarptı söyleyim dedim renk uyumsuzlugu olmuş biraz.

Artık site benim değil. O yüzden önemlide değil. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al